Şehadet takvimi masa takvimi formatında çıktı

İslam dünyasındaki ve Türkiye’de ki şehidleri unutturmamak, genç nesillere aktarmak ve gelen gelir ile şehid ailerine ve yetimlere destek olmak amacıyla her sene özel olarak tasarlanan Şehadet Takvimi üçüncü yılında çok özel tasarımı ile takipçileriyle buluştu.

25-11-2010


İslam dünyasındaki ve Türkiye’de ki şehidleri unutturmamak, genç nesillere aktarmak ve gelen gelir ile şehid ailerine ve yetimlere destek olmak amacıyla her sene özel olarak tasarlanan Şehadet Takvimi üçüncü yılında çok özel tasarımı ile takipçileriyle buluştu.

Bu sene masa takvimi olarak tasarlanan Şehadet Takvimi içerisinde toplamda 24 şehidin hayatına ve 80 şehidin bilgisine yer verildi. Bu şehidlerin önemli bir kısmının son şehid olan kardeşlerimizin olmasına özen gösterilmiştir. Her ayda bir şehidin sözünü hatırlatmayı amaçlayan Şehadet Takvimi, bu bağlamda 12 şehidin önemli sözüne takvimde yer verdi. Ayrıca Takvimde Mavi Marmara şehidlerine ve İHH Afganistan Şehidleri Bahattin Yıldız ve Faruk Aktaş’a özel bir yer ayrılmıştır.

Geliri her sene İslam coğrafyasındaki yetimlere ve ihtiyaç sahiplerine aktarılan bu hayır çalışması sonucunda yapılan yardımlar takvimde özel bir tasarımla aktarılmaktadır.

Kamerunda Şehid Metin Yüksel Su Kuyusu

Şehadet Takviminin 2010 yılında projelendirdiği  ‘’Şehid Metin Yüksel Su Kuyusu’’ tamamlandı. İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla yaptırılan ‘’Şehid Metin Yüksel Su Kuyusu’’ ihtiyaca binaen Kamerun’da inşa edildi. Bölge halkının Kuran tilaveti ve dualarıyla açılan su kuyusu, binlerce Kamerunlu  Müslüman kardeşimizin susuzluğunu giderecek.

Her sene değişik projelere imza atan Şehadet Takvimi’nin editörü Yusuf Ensar Çalışkan projelerinin devam edeceğini belirtirken  şu açıklamaları yaptı; ‘’Biz üç senedir Şehadet Takvimi’nin geliri ile Filistin, Afganistan, Çeçenistan gibi savaş bölgelerine ve yetimlere destek olmaya çalışıyoruz. Şehadet Takvimi ile hem insanların bilgilenmesini hem de gençlerimizin İslam dünyasında öne çıkan şehitlerimizi tanımalarını amaçlıyoruz. Kuyunun yapılmasında ve Şehidimiz Metin Yüksel’in adının sınırlar ötesinde yankılanmasına Şehadet Takvimi alarak katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Şehadet Takvimi su kuyusunun haricinde İşgal altındaki İslam coğrafyalarına ve yetimlerimize sahip çıkmaya, 2011 yılında da yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz.

Şehadet Takvimi geliri ile ayrıca Afganistan,Çeçenistan,Filistin gibi savaş bölgelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere destek olunmaktadır.

Sizlerde bu takvimi alarak bu güzel ve önemli çalışmaya katkıda bulunabilirsiniz…

Takvim ile alakalı gelişmeleri www.sehadettakvimi.com adresinden takip edebilirsiniz.

İrtibat ve Sipariş bilgileri

Web Site: www.sehadettakvimi.com

Email: [email protected]

Etiketler : #Şehadet   #takvimi   #masa   #takvimi   #formatında   #çıktı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN