Mavi Marmara'ya bu kez Yunan saldırısı ve Türkiye'nin utanç vesikası

Oysa 2010'da 10 vatandaşı uluslararası sularda siyonist alçaklarca hunharca katledilirken, Türkiye olayı izlemeyle yetindi ve sonrasında da siyonist işgalcilerle anlaşmalar yapıp, katillerin yargılanmasını engelledi, kısacası siyonist katilleri "ak"ladı. Şüphesiz ki Mavi Marmara olayı bir utanç vesikası olarak Türkiye'nin boynunda asılı kalacaktır.

11-09-2022


Yunanistan'ın dün Ege'de taciz ateşi açtığı ticari geminin, 2010'da Gazze'ye insani yardım malzemesi götürürken Akdeniz'de siyonist işgalci alçaklarca saldırıya uğrayan ve 10 Türkiyeli Müslümanın katledildiği Mavi Marmara gemisi olduğu ortaya çıktı.
 
Mavi Marmara gemisi bilindiği gibi olaydan sonra İHH tarafından bir şirkete satılmıştı ve artık ticari bir gemi olarak çalışıyor.
 
Dünkü olayda ölen veya yaralanan kimse yok. Buna rağmen Türkiye, Yunanistan'a haklı olarak anında misillemede bulundu.
 
Oysa 2010'da 10 vatandaşı uluslararası sularda siyonist alçaklarca hunharca katledilirken, Türkiye olayı izlemeyle yetindi ve sonrasında da siyonist işgalcilerle anlaşmalar yapıp, katillerin yargılanmasını engelledi, kısacası siyonist katilleri "ak"ladı.
 
Şüphesiz ki Mavi Marmara olayı bir utanç vesikası olarak Türkiye'nin boynunda asılı kalacaktır.
 
Bu vesileyle başta gazetecilikteki duayenim ve kardeşim Cevdet Kılıçlar olmak üzere, siyonistler tarafından Mavi Marmara gemisinde katledilen mü'minleri hasret ve hayırla yad ediyorum. Rabbim şahitliklerini/şehadetlerini makbul kılsın.
 
(Şükrü Hüseyinoğlu / İslam ve Hayat)

Etiketler : #Mavi   #Marmara'ya   #bu   #kez   #Yunan   #saldırısı   #ve   #Türkiye'nin   #utanç   #vesikası   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN