Kaçar: Zihinsel işgal fiziksel işgalden çok daha tehlikeli ve etkilidir (VİDEO)

Radyo Denge´de Arap Baharı ateşinin yakıldığı Tunus ve Tunus´ta gerçekleştirilen darbe konuşuldu. Osman Yıldız'ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel'de, 17 Aralık 2010'da başlayan Arap Baharı ateşinin yakıldığı ve son dönemde Tunus'ta sessizce gerçekleştirilen darbenin konu edildiği programa Araştırmacı yazar Ali Kaçar konuk oldu.

20-12-2021


Osman Yıldız'ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel'de, 17 Aralık 2010'da başlayan Arap Baharı ateşinin yakıldığı ve son dönemde Tunus'ta sessizce gerçekleştirilen darbenin konu edildiği programa Araştırmacı yazar Ali Kaçar konuk oldu.
 
Kaçar konuşmasında özellikle şu hususların altını çizdi:
- Özelde Tunus genelde ise bütün dünyada  emperyalistler, işgal ettikleri bölgelerden çekilirlerken yerlerine bıraktıkları yöneticiler emperyalistlerden çok daha şedid ve merhametsizce davranmışlardır.
- Bu emperyalistler, kendilerinin yapamadıkları İslâm'a aykırı reformları ve baskıları bu atadıkları yerli işbirlikçi idarecilere yaptırmışlardır.
- Bu yerli emperyalist uşağı olanlar, halklarına karşı her zaman iki yüzlü davranmışlardır.
 
Programın video kaydı aşağıda sunulmuştur...

Etiketler : #Kaçar:   #Zihinsel   #işgal   #fiziksel   #işgalden   #çok   #daha   #tehlikeli   #ve   #etkilidir   #(VİDEO)   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN