İstanbul Üniversitesi'nde sapkınlığa dur denildi

Beyazıt Meydanı’nda toplanan Müslümanlar, sözde “onur” pikniği adı altında eşcinsel sapkınlığa meşruiyet kazandırma girişimine geçit vermedi.

18-06-2022


Beyazıt Meydanı’nda toplanan Müslümanlar, sözde “onur” pikniği adı altında eşcinsel sapkınlığa meşruiyet kazandırma girişimine geçit vermedi. 
 
Dün İstanbul Üniversitesi Eşitlik Topluluğu adlı yapı “onur pikniği” adı altında bir piknik düzenleyeceğini duyurmuştu. Eşcinsel sapkınlığa meşruiyet kazandırmak için tertiplenen ve “alışın, kampüsteyiz, her yerdeyiz” gibi meydan okuyan sözlerle meydan okuyan sözlerle duyurulan organizasyona karşı Müslüman gençler tepki göstermişti.
 
“Müslüman Gençlik ve Genç Hareket” adlı gruplar yaptıkları açıklamada bu sapkın organizasyonun yapılmasına izin vermeyeceklerini “Gördüğümüz kötülüğü elimizle düzelteceğiz” ifadelerinin de yer aldığı açıklamalarla duyurmuşlardı.
 
Bu açıklamaların ardından “Onur” Pikniği adı altında sapkınlığı meşrulaştırma girişiminde bulunan İstanbul Üniversitesi Eşitlik Topluluğu, organizasyonunu iptal etmek zorunda kaldı.
 
Beyazıt Cuma namazı sonrası toplanan Müslümanlar tekbirler getirerek “Biz biz biz Fatihlerin nesliyiz”, “Beyazıt uyuma sapkınlığa alışma” sloganlar eşliğinde yürüdü.
 
(Kaynak: Köklü Değişim)

Etiketler : #İstanbul   #Üniversitesi'nde   #sapkınlığa   #dur   #denildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN