İstanbul Büyükşehir'den şarap açılımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş’nin düzenlediği II. Uluslararası Şiir Festivalinin açılış kokteylinde su gibi şarap içildi.

13-05-2009


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Şiir Festivalinin açılış kokteylinde su gibi içki tüketildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş’nin düzenlediği II. Uluslararası Şiir Festivalinin açılış kokteylinde su gibi şarap içildi.

İstanbul Arkeoloji Müzesinde gerçekleştirilen kokteyl, festivale katılan şairlerin tanıtımı ile başladı. Gecede Boğaziçi Üniversitesi Folklor Kulübü ve Kardeş Türkülerin müzik dinletisi vardı.

SU GİBİ ALKOL

Bu şekilde başlayan festival, ilerleyen dakikalarda şarap şovuna dönüştü.

Kurulan kokteyl masalarında takdim edilen alkol, üniversiteli gençler ve katılımcılar tarafından su gibi tüketildi.

Ak Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat organizasyonunda tüketilen alkol manzarasını gören İstanbullular şaşkınlığını gizleyemedi.

Daha önce Ak Parti Artvin İl Başkanlığı ve Edirne İl Başkanlığının düzenlediği programlarda da baş içecek rakı olmuştu. Bu sefer uluslararası bir organizasyon olmasının etkisi ile olsagerek, içki çeşitleri çoğaltılarak tam bir "şarap şov" yapıldı.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra Belediyeye ait kurumlarda alkollü içecek satışı ve içilmesi yasaklanmıştı. Kadir Topbaş yönetiminin ise, işi her çeşit alkollü içeceğin takdim edildiği bir "şarap şov"a dönüştürmesine Ak Partililer ve muhafazakâr çevrelerin nasıl tepki vereceği ise merak konusu.

(Kaynak: Marmara Haber)


Etiketler : #İstanbul   #Büyükşehir'den   #şarap   #açılımı   
YORUMLAR
  • süleyman dilmen   15-05-2009 03:35

    ben şaşırmıyorum, ak parti müslümanlara dünyevileşmeyi kutsal değer göstermekten başka ne getirdi?

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN