İslami kimlik ve çalışmalarıyla tanınan Fevziye Şenoğlu'na İHL yönetimi zulmü

28 Şubat 1997 yılında gerçekleştirilen ve "post-modern darbe" olarak adlandırılan karanlık sürecin üzerinden tam 22 yıl geçmesine rağmen o dönemin uygulamalarını aratmayacak bir uygulama Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesinde yaşandı. Geçtiğimiz hafta içinde 15 yıldır yaptığı Edebiyat öğretmenliğinden alınarak depo görevlisi yapılan Fevziye Şenoğlu Hoca Hanım "Depoda görevlendirildim. Şimdi süreç nasıl işler bilmiyorum" dedi.

07-10-2019


28 Şubat 1997 yılında gerçekleştirilen ve "post-modern darbe" olarak adlandırılan karanlık sürecin üzerinden tam 22 yıl geçmesine rağmen o dönemin uygulamalarını aratmayacak bir uygulama Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesinde yaşandı.
 
Geçtiğimiz hafta içinde 15 yıldır yaptığı Edebiyat öğretmenliğinden alınarak depo görevlisi yapılan Fevziye Şenoğlu Hoca Hanım "Depoda görevlendirildim. Şimdi süreç nasıl işler bilmiyorum" dedi.
 
Fevziye Şenoğlu Hoca Hanım sözlerine şöyle devam etti:
 
"Bana beş yıldır sürekli soruşturmalar açarak sürekli kendince aşağılayarak hayatı dar etmeye çalışan eski müdürümüz, Hafız olan yeni müdürümüz ve başka katkısı olan kimler varsa hepsini Allaha havale ediyorum onlar böyle uygun görmüşler."
 
Fevziye Şenoğlu Hoca Hanım Adana'da yaptığı İslami bilinçlenme faaliyetleri ile tanınan fedakâr, genç nesillerin İslam şahsiyeti üzerine gelişmesi için bir ömür harcamış ender şahsiyetlerden biri olarak bilinmektedir. Ayrıca 2002 ylında da benzer bir uygulama ile başörtüsü zulmü mağduru olarak öğretmenlik görevinden alınan Fevziye Şenoğlu Hoca Hanım, 17 yıl sonra tekrar 28 Şubat benzeri bir uygulama ile karşı karşıya kaldı.
 
(İslam ve Hayat.com / Adana Gündemi.com)

Etiketler : #İslami   #kimlik   #ve   #çalışmalarıyla   #tanınan   #Fevziye   #Şenoğlu'na   #İHL   #yönetimi   #zulmü   
YORUMLAR
  • Serdar Kubat AKTAŞ   24-11-2019 10:05

    20 yil gecti ögretmenim o son gün aglayarak gidisiniz ve ogutlerinizi asla ubutmadik... Siz ogun o okulda en dik duran tek kişiydiniz...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN