İktibas'ın Kasım sayısı çıktı

İktibas Dergisi 515. sayısı ile okurlarına ulaşırken, bu ayın kapak konusu, geçen ayın önemli gündemlerinden Paris İklim Anlaşması oldu. Bu ayın kavram sayfalarında ise, ıstılahta önemli bir yeri olan Cahiliye terimi ele alınıyor ve kadim ve güncel boyutlarıyla analiz ediliyor.

02-11-2021


İktibas’ın yeni sayısı Paris İklim Anlaşması manşeti ile çıktı. Derginin yorum sayfalarında, bu anlaşmanın özelliklerine ilişkin değerlendirmeler ile birlikte, yakın gelecekte raflarda görülmesi muhtemel ‘yapay et’ konusu da değerlendirmeye tabi tutuluyor.
 
Bu ayın kavram sayfalarında ise, ıstılahta önemli bir yeri olan Cahiliye terimi ele alınıyor ve kadim ve güncel boyutlarıyla analiz ediliyor.
 
Her ayın 1’inde okurlarına ulaşan derginin bu sayısında Atasoy Müftüoğlu, Mehmed Durmuş, Hüseyin Alan, Mustafa Bozacıoğlu, Yakup Döğer, Şükrü Hüseyinoğlu, Ahmet Ferhat Öksüz yazılarıyla okurlarına seslenirken, derginin Sanat Edebiyat sayfalarında da İbrahim Eryiğit, Cevat Akkanat ve Mehmet Akif Coşkun çalışmalarıyla dikkat çeken diğer isimler.
 

Etiketler : #İktibas'ın   #Kasım   #sayısı   #çıktı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN