İBB tesislerinde 27 yıl sonra içki satışı rezaleti

İBB’nin Müze Gazhane BELTUR tesislerindeki içki satışı akıllara Ekrem İmamoğlu’nun vaatlerini getirdi.

20-09-2021


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Müze Gazhane BELTUR tesislerinde yapılan bir müzik konserinde alkollü içki satışı gerçekleştirildi. Sosyal medyaya düşen görüntüler tepkilere sebep oldu.

Ekrem İmamoğlu daha öncesinde yaptığı bir konuşmada alkollü satış gerçekleştirileceği yönündeki iddialara şöyle cevap vermişti: “Geçenlerde duyuyorum efendim neymiş belediyenin sosyal tesislerinde alkol olacakmış. Ben 9 tane sosyal tesis açtım Beylikdüzü’nde. Birinde alkol var mı Allah aşkına ya? Bizim dönemimizde açıldı, 5 yılda. Yani İstanbul’da benim tek derdim olabilir. Sosyal tesislerde insanlarına hizmet etmek.”

Programı yöneten İsmail Küçükkaya’nın “Bu alkol meselesine… Hiç girmeyelim efendim. Çok geride kalmış” diyerek araya girmesi üzerine İmamoğlu “Ama bunlar dedikodu, bunlar bitsin istiyorum" demişti.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen görüntülerde ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Müze Gazhane tesisinde gerçekleşen caz konserinde alkol satışı yapıldığı ortaya çıkması akıllarda soru işaretleri oluşturdu!

(Kaynak: H.Söz Haber) 

Etiketler : #İBB   #tesislerinde   #27   #yıl   #sonra   #içki   #satışı   #rezaleti   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN