Hamas: Siyonist rejimi tanımamız mümkün değil

Heniye'nin danışmanı Nunu, Washington Post gazetesinde kendi ağzından verilen açıklamaları reddetti ve İsrail'i devlet olarak tanımayacaklarını söyledi.

06-05-2014


Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Heniye'nin basın danışmanı Tahir en-Nunu, "Hamas'ın önümüzdeki günlerde İsrail'i devlet olarak tanıyabileceği" şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.
 
Nunu, Amerikan Washington Post gazetesinde kendi ağzından verilen açıklamaları reddederek, "Washinton Post gazetesine iki haftadan fazla süredir demeç vermedim. O haber tamamen yalanlardan ibaret olup, hiçbir gerçeklik payı yok" dedi.
 
Nunu, Fetih ile Hamas arasında varılan milli mutabakat sürecinde İsrail'i tanıma meselesinin gündemlerinde olmadığını vurgulayarak, "Bu Hamas için tartışmaya açılacak bir konu değil, olmayacaktır da" ifadelerini kullandı.
 
İsrail'in Kanal 2 televizyonu dün yayımladığı haberde, Washington Post gazetesinden alıntı yaparak, "Nunu'nun Hamas'ın İsrail'i tanıma ihtimali olduğu" şeklindeki açıklamalarına yer vermişti.
 
(Dünya Bülteni)

Etiketler : #Hamas:   #Siyonist   #rejimi   #tanımamız   #mümkün   #değil   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN