Bayramımız mübârek olsun

Kurban, Rabb'imize adanmışlığımızın ve teslimiyetimizin bir nişanesi... Bayram ise paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel yönlerini soluduğumuz hayırlı günler. Rabb`imize adanmışlığımızın bir nişanesi olması duası ile Kurban Bayramınızın mübarek olmasını diliyoruz.

19-07-2021


İslam ve Hayat
 
Kurban, Rabb'imize adanmışlığımızın ve teslimiyetimizin bir nişanesidir. Bayram ise paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel yönlerini soluduğumuz hayırlı günler...
 
Bayramlar, Allah'a itaat üzere geçirilen bir ömrün akibetinin ebedi sevinç olduğunu sembolize eden, bize cennet nimetini hatırlatan istisnai günlerdir.
 
İslam ve Hayat sitesi olarak tüm kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyor, yeryüzünde İslam'ın güzelliklerinin egemen kılınacağı gerçek bayramlara bizi ulaştırması için Rabbimize niyazda bulunuyoruz.
Bayramımız mübarek olsun.

Etiketler : #Bayramımız   #mübârek   #olsun   
YORUMLAR
  • Fatima Zehra Kip   21-07-2021 15:06

    Sükrü bey kardesim anlamli makaleleriniz icin tesekküe ederim ders aliyoruz aydinlaniyoruz.. Rabbim emekletinizi zayi etmesin, saglik sihhat ve afiyetler niyaz eder kurban bayraminizi tebrik ederim.. Mütesekkirim.. Akilli kardesim .. Esma önemli yoksa Rabbimizi nasil taniyacaktik.. O nun nimetlerini saymakla bitiremeyecegimizi biliyorum Akil irade vicdan Ruh Fitrat gibi bir cok nimetleri kullanmamak yok hukmündedir ve Rabbimizi küstürmek olazmi bu durum? selam ve dua ile güzel kardesim .nice bayramlara insaallah..

  • Ferhat Karasari   20-07-2021 16:49

    Islam hayat ailesi kadeslerimin kurban bayramlarini tebrik ederim Ümmete hayirlara vesile olmasini Rabbimizden niyaz ederim.. Sahifeye emegi gecen kardeslerine tesekkür ederim. sag olsunlar var olsunlar Rabbim emeklerini zayi etmesin.. Degerli kardeslerim nice bayramlara insaAllah. bu hep böyle aci buruk bayramlarimiz devam etmeyecek Rabbim bizim elimizden yine tutacaktir inyaAllah.. bin selam olsun

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN