Bahattin Yıldız İzmir'de anılıyor

1982'de Afganistan'dan ayrılırken gözyaşlarıyla 'Hoda hafız biraderanı mücahidan! (Allah'a emanet olun mücahit kardeşlerim)' diyen yazar Bahattin Yıldız,17 Mayıs 2010’da çok sevdiği Afganistan’da bir uçağın düşmesi sonucunda hayatını kaybetmişti. Yıldız, 13 Mayıs 2012 Pazar günü İzmir’de anılacak.

10-05-2012


17 Mayıs 2010’da Afganistan’da bir uçağın düşmesi sonucunda şehit olan Bahattin Yıldız, 13 Mayıs 2012 Pazar günü İzmir’de anılacak. 

Anma etkinlikleri içinde “İslamcılık ve İslami Hareketler” adlı bir panel de yer alıyor. Mustafa Özel’in yöneteceği panelin konuşmacıları, yazar Fahrettin Gün, Medeniyet Derneği başkanı Kazım Sağlam ve eğitimci Mustafa Keleşoğlu. 

Saat 15.00’de başlayacak olan panel, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilecek. İzmir İmam Hatipliler ve Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen panelin öncesinde slâyt gösterisi yapılacak. Sonunda da Bahattin Yıldız adına düzenlenen şiir yarışmasında dereceye girenler açıklanacak ve ödüller takdim edilecek.

Etiketler : #Bahattin   #Yıldız   #İzmir'de   #anılıyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN