Alkol servisinden sonra evlere teslim kumar ikramiyesi!

Geçtiğimiz günlerde 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı uygulaması başlamasının ardından, evinden rakı almaya çıkan bir vatandaşı jandarmalar gözlem altına almış ardından evine götürüldükten sonra rakısı tutanakla kapısında teslim edilmişdi.

12-04-2020


Alkol servisinden sonra  Evlere teslim kumar ikramiyesi!

Geçtiğimiz günlerde 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı uygulaması başlamasının ardından, Muğla'nın Marmaris ilçesinde evinden rakı almaya çıkan bir vatandaşı jandarmalar gözlem altına almış ardından evine götürüldükten sonra rakısı tutanakla kapısında teslim edilmişdi.

“Devlet eliyle oynatılan kumar”, salgın dinlemiyor 

Şimdi de MPİ'nin bir uygulamasıyla evlere kumar ikramiyesi servisi başlıyor

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü (MPİ), “Evinde Kal Türkiyem” çağrılarına destek olma kararı aldı! Bu çerçevede MPİ, sosyal izolasyonda olan veya İçişleri Bakanlığı’nın ilgili genelgeleriyle sokağa çıkması kısıtlanan vatandaşlar için “adrese teslim ikramiye” dönemini başlatıyor.

İdareden ikramiye kazanan talihlilere(!), sayısal oyunlar, milli piyango ve hemen kazan oyunlarında hak ettikleri “büyük ikramiye” ödemeleri evlerinde yapılacak. Uygulama, bu olağanüstü dönem bitene kadar büyük ikramiyeler için devam edecek. Talihlilere, talep etmeleri halinde kendilerine en yakın şube müdürlüğü yetkililerince belirttikleri ev adreslerinde ödemeleri yapılacak. İdare, talihlilere ikramiyelerine ilişkin çekleri bu şekilde teslim edecek.

KUMAR, SANAL ORTAMA KAYDI

Öte yandan, Kovid-19 salgını nedeniyle evlerinden çıkmak istemeyenlerin son dönemde daha çok sanal bayiler üzerinden online bilet almayı tercih ettiği belirtildi. “Milli Piyango İdaresince onaylanmış” yasal bahis siteleri üzerinden online piyango bileti almak isteyenler, bu kapsamda diledikleri sayıda bilete ortak da olabiliyor. Bir sanal bayiye T.C. kimlik ve banka hesap numarasıyla üye olunabiliyor

Etiketler : #Alkol   #servisinden   #sonra   #   #evlere   #teslim   #kumar   #ikramiyesi!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN