9 Eylül İlahiyat'ta mezuniyet töreni rezaleti

İzmir 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin mezuniyet töreninde inançlarımız ve değerlerimizle dalga geçildi. Öğrenci velilerini de isyan ettiren törende vahim sahneler yaşandı. Vaiz, Vaize ve hoca adayı yetişkin kızlar ve erkekler sahnede dans ettirildi.

30-07-2016


Bugün sosyal medyaya yüklenen bir video görüntüsü Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde düzenlenen Mezuniyet töreninde büyük bir skandalın yaşandığını gözler önüne serdi.

Söz konusu videoda mezunlarının büyük bir kısmının vaiz, vaize, müftü veya hoca olacağı ilahiyat fakültesi mezuniyet töreninde yetişkin genç kızların erkek mezunlar ile birlikte koro halinde türkü söylettirilip dans ettirilmesine velilerden de tepki geldiği görülüyor.

İslam'ı sulandırmak, islami değerleri yozlaştırmak ve böylece müslümanları emperyalist haçlı kültürüne köle yapmak amacında olduğu gözlenen skandal törene kamuyonundan da ciddi tepkiler geliyor. 




Kaynak : ISLAH HABER

Etiketler : #9   #Eylül   #İlahiyat'ta   #mezuniyet   #töreni   #rezaleti   
YORUMLAR
  • Fatma Ceren   01-08-2016 08:54

    İzmir farkı..

  • Muradi   31-07-2016 14:26

    İşte Çağdaş Türkiye! Laiklikle İslam'ı uzlaştıran bir toplumun böyle çarpıklıklar sergilemesi dini kendisine uydurmasındandır.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN