
Siyonist işgal rejiminin kirli planı Ankara'da protesto edildi
Mescid-i Aksa’yı yıkarak onun yerine Süleyman mabedini yapmak isteyen siyonist rejimin sinsi girişimleril, Ankara’da protesto edildi.
23-09-2013
Bir grup Yahudi yerleşimcinin Mescid-i Aksa'ya girmesi ve İsrail’in Mescid-i Aksa’yı yıkarak onun yerine Süleyman mabedini dikmek istemesi tepkilere yol açtı. İsrail konutu önünde bir araya gelen STK temsilcileri ve aktivistler protesto gösterisi gerçekleştirdi.
İlkav, Mazlumder, Yardımeli Derneği başta olmak üzere birçok STK’nın katılımıyla gerçekleşen protestoda konuşan Araştırmacı-Yazar Mehmet Pamak, “Müslüman yeniden birlik olarak bu zulme dur demeli” dedi. Yardımeli Derneği’nden Mehmet Sılay ise, “Kudüs özgürleşmeden sorunlar bitmez. Mescid-i Aksa ve Kudüs için birlik olma zamanı. Siyonistlerin oyunlarını bozmak için geç kalmamalıyız” diye konuştu.
Genç Birikim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ali Kaçar da yaptığı konuşmada, “Hicretin 15. yılından bu yana bir İslam beldesi olan bu topraklar, bugün ne yazık ki katiller güruhu Siyonistler ve emperyalist Batılılar tarafından çiğnenmiş ve kirletilmiştir. Bu işgal, işbirlikçi Arap yönetimlerinin ve batılı emperyalist devletlerin yardım ve desteğiyle 1948’de başlamış, 1967’deki 6 gün savaşı ile de Kudüs bütünüyle işgal altına alınmıştır. Bu işgal, sadece Filistinli Müslümanların değil bütün dünya Müslümanların yüreğini yakan bir kor gibi acı vermektedir” diye konuştu.
(İslam ve Hayat / Haber 10)
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Siyonazi çetesi Gazze'de 85 Filistinliyi daha katletti
The Guardian: Gazze’ye atılan bombaları Amerikan Boeing firması üretiyor, Avrupalı şirketler de parça tedarikçisi
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Büyük şeytan ABD savaşa dahil oldu: İran'ı gece yarısı vurdular
Siyonazi çetesi Gazze'de 48 saatte 200'den fazla kardeşimizi katletti
Makaleler
Hava Durumu