
Mescid-i Aksa'nın etrafı kazılıyor
Filistin, siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa etrafında kazı çalışması yaptığına dair rapor yayınladı.
01-09-2012

Filistin Kudüs Müessesesi'nin raporunda, İsrail Tarihi Eserler Kurumu ve İlad Derneği'nin Mescid-i Aksa'nın güneyindeki Emevi sarayları bölgesinde geniş çaplı bir kazı çalışmasına başladığı belirtildi.
Raporda, siyonist işgal rejiminin kazı çalışmaları ile Mescid- i Aksa'nın kapılarından biri olan, ''Rahmet Kapısı''nı ele geçirmeye çalıştığını iddia edildi.
Siyonist işgal rejiminin daha önce Rahmet Kapısı'nın güneydoğu kısmına Müslümanların defnedilmesine engel olduğu belirtilen raporda, bu ülkenin bölgeyi, ''Tevrat bahçesi''ne dönüştürmek istediği yönünde bir planı onayladığı hatırlatıldı.
AA muhabirine konuşan görgü tanıkları da bölgedeki kazı işleminin ardından ekiplerin taş ve toprakları plastik poşetlere koyarak götürdüklerini söyledi.
(İslam ve Hayat / Timeturk)
Bugünün Kufelileri Olmak Veya Olmamak
Gazze'de açlıktan ölümler sürüyor
GAZZE'Yİ İŞGAL PLANININ ONAYINA DAİR BİRKAÇ KELAM VE AZİZ GAZZE HALKINA KISA MÂRUZAT
Yemen, ABD donanmasının füze stoklarını hızla eritiyor
"İsrail" ilhak sürecini sürdürüyor ve bunu durdurmanın bir yolu var
Hamas: Kriz sona erdirilip yardımlar ulaştırılırsa müzakerelere katılmaya hazırız
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Makaleler
Hava Durumu