
İşgalci ABD, Afganistan'da katliam yaptı: 15 maktul
İşgalci ABD'nin Afganistan’ın doğusuna gerçekleştirdiği hava saldırısında en az 15 sivil hayatını kaybederken, 13 sivil de yaralandı.
30-09-2016

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından yapılan açıklamada, ABD’nin Afganistan’ın doğusunda bulunan Nangarhar vilayetine insansız hava aracı (İHA) saldırısı gerçekleştirdiği bildirildi.
Hava saldırısının Çarşamba sabah saatlerinde gerçekleştirildiği kaydedilen açıklamada, 15 sivilin hayatını kaybettiği, 13 sivilin de yaralandığı açıklandı. Açıklamada olayın bağımsız bir şekilde soruşturulması çağrısı yapıldı.
BM Afganistan Yardım Misyonunun (UNAMA) tüm taraflara uluslararası hukuk kurallarının öngördüğü yükümlülüklere uyulması çağrısını yinelediği belirtilirken, hükümete ve uluslararası askeri kuvvetlere olayla ilgili bağımsız, tarafsız, şeffaf ve etkili soruşturma başlatılması çağrısında bulunduğu kaydedildi.
(İslam ve Hayat / Haber 7)
Büyük şeytan ABD savaşa dahil oldu: İran'ı gece yarısı vurdular
Siyonazi çetesi Gazze'de 48 saatte 200'den fazla kardeşimizi katletti
Avrupa Parlamentosu, siyonazi çetesini "soykırımcı" olarak nitelemeye hazırlanıyor
Hamas’tan, siyonazi rejiminin çetesine darbe
ABD’den dünya ülkelerine: İsrail’e karşı adım atmayın
Büyük şeytan ABD Gazze'de ateşkes tasarısını bir kez daha veto etti
Şam’da ABD bayrağı göndere çekildi
86 gün boyunca açlık çeken insanları aşağılamak
Makaleler
Hava Durumu