
İşgal ordusu 11 Gazzeliyi daha katletti
İşgal ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deir El-Belah kentinde El-Levh ailesine ait bir eve düzenlediği hava saldırısında 11 kişi şehit oldu ve birçok kişi de yaralandı.
20-08-2014

İşgal ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deir El-Belah kentinde El-Levh ailesine ait bir eve düzenlediği hava saldırısında 11 kişi şehit oldu ve birçok kişi de yaralandı.
Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, Deir El-Belah kenti El-Hıkr bölgesinde El-Levh ailesine ait eve işgal uçakları tarafından düzenlenen saldırının ardından aralarında kadınların ve çocukların da bulunduğu 7 şehidin ve 9 yaralının El-Aksa Şehitleri Hastanesi'ne kaldırıldığını söyledi.
Dr. Eşref El-Kudra, şehitlerin Rafet El-Levh ile kardeşi Muhammed Mustafa El-Levh, 35 yaşındaki Nebile Iyd El-Levh ile karnındaki bebeği ve Ferah Rafet El-Levh, Mesira Rafet El-Levh ve Mustafa Rafet El-Levh isimli çocuklar olduğunu bildirdi.
İşgal ordusunun son katliamıyla birlikte ateşkesin ihlal edilmesinden bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarda şehit olan Filistinlilerin sayısının 10'a yükseldiği ifade edildi.
(Filistin Haber)
Malatya'dan Yükselen Çağrı: Kürecik NATO Radarı Kapatılsın
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Trump-Netanyahu planı: İşgali yenilemek ve kalıcı hale getirmek
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Makaleler
Hava Durumu






























































