
Filistinli kadına köpekli işkence
Büyük şeytanın tetikçisi ve Filistin işgalcisi İsrail, terör eylemlerine bir yenisini daha ekledi ve Filistinli bir kadına köpek işkencesi yapıp hastanelik etti.
23-03-2007

Filistinli kadına köpekli işkence
Siyonist çeteci İsrail ordusunun Filistinli siviller üzerinde gerçekleştirdiği savaş hukuku dışındaki davranışlara bir yenisi eklendi.
Syonist İsrail askerlerinin Yüsra Rabaya'nın üzerine köpek saldıkları yönündeki fotoğrafın basına yansıması büyük tepki topladı.
İşgalci terörist İsrail askerleri Batı Şeria'nın Beytüllahim kentine bağlı Ubadiye köyünde ev araması yapmaya hazırlanıyor. Bu sırada sivil halk evlerinde. Askerlerin serbest bıraktığı eğitimli köpek, yoldan geçen Filistinli kadın Yüsra Rabaya'ya saldırarak kolundan tutuyor.
Kadın köpekten kurtulmaya çalışırken Siyonist İsrail askerleri ciddiyetsiz şekilde Yüsra Rabaya'ya yardıma çalışıyor. Daha önce kadının elbisesinin kolundan ısıran köpek bu kez kadının kolunu kavrıyor. Yüsra Rabaya, eliyle köpeğin başını geriye doğru itmeye çalışıyor.
Alman cinsi eğitimli köpek kadının kolunu ısırmaya devam ederken, askerler gülerek bu vahşeti izliyor. Filistinli Yüsra Rabaya'nın dakikalarca süren dramı, daha sonra bitiyor. Filistinli kadın hemen hastaneye kaldırılıyor.
Kaynak: www.haksoz.net
-
aylin 14-07-2007 08:49
yazıklar olsun bir kadına çirkin saldırı. ALLAH bunun hesabını soracaktır inşaallah.müslüman ülkeler yetmedi mi nicin sessiz kalıyorsunuz dur demenin vakti gelmedimi.zulüme son verilsin birlik ve beraberliğe dogru adım atalım ALLAH'u ekber
Hamas’tan, siyonazi rejiminin çetesine darbe
ABD’den dünya ülkelerine: İsrail’e karşı adım atmayın
Büyük şeytan ABD Gazze'de ateşkes tasarısını bir kez daha veto etti
Şam’da ABD bayrağı göndere çekildi
86 gün boyunca açlık çeken insanları aşağılamak
Gazze'de her gün her saat Kerbela
Nekbe’nin 77. yıl dönümünde
Gece boyunca Gazze’ye yapılan saldırılarda en az 51 maktul
Makaleler
Hava Durumu