
Tunus'ta ordu devrede
Tunus Genelkurmay Başkanı Raşid Ammar, "Milli ordu, devrimin garantörüdür. Ordu, halkı ve ülkeyi korumuştur ve koruyacaktır." dedi. Raşid Ammar'ın konuşması, ordunun bundan sonra göstericilerin taşkınlıklarına göz yummayacağı şeklinde yorumlanıyor.
24-01-2011

Tunus Genelkurmay Başkanı Raşid Ammar, "Milli ordu, devrimin garantörüdür. Ordu, halkı ve ülkeyi korumuştur ve koruyacaktır." dedi.
Hükümetin istifasını isteyen protestoculara seslenen Ammar, bir iktidar boşluğu oluşması durumunda ülkenin yeni bir diktatörlüğe doğru gidebileceği uyarısını da yaptı. Ammar, "Devrimimizi kaybetme tehlikesi mevcut. Bunu elimizden alabilirler. İktidar boşluğu isteyen güçler var. Boşluk, terör getirir. Terör ise diktatörlük." şeklinde konuştu.
Ammar, ülkenin anayasasına saygılı olduklarını belirterek, "Anayasayı koruyacağız ve belirlediği sınırları çiğnemeyeceğiz." dedi.
Raşid Ammar'ın konuşması, ordunun bundan sonra göstericilerin taşkınlıklarına göz yummayacağı şeklinde yorumlanıyor.
(Kaynak: CHA)
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Büyük şeytan ABD savaşa dahil oldu: İran'ı gece yarısı vurdular
Siyonazi çetesi Gazze'de 48 saatte 200'den fazla kardeşimizi katletti
Avrupa Parlamentosu, siyonazi çetesini "soykırımcı" olarak nitelemeye hazırlanıyor
Hamas’tan, siyonazi rejiminin çetesine darbe
ABD’den dünya ülkelerine: İsrail’e karşı adım atmayın
Büyük şeytan ABD Gazze'de ateşkes tasarısını bir kez daha veto etti
Makaleler
Hava Durumu