
Mavi Marmara yolcusuz geliyor
Mavi Marmara gemisinin Çanakkale'de maruz kaldığı prosedür zulmü sebbeiyle şehit aileleri ve filo yolcuları gemiye binemedi. Bu sebeple gemi Çanakkale'den yolcusuz olarak yola çıktı.
26-12-2010

İslam ve Hayat
Mavi Marmara gemisinin Çanakkale'de maruz kaldığı prosedür zulmü sebbeiyle şehit aileleri ve filo yolcuları gemiye binemedi. Bu sebeple gemi Çanakkale'den yolcusuz olarak yola çıktı.
Bu arada İHH'dan yapılan açıklamada, şöyle denildi:
22 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul’dan dualarla Gazze’ye uğurlanan Mavi Marmara gemisi, aylar süren bekleyişten ardından İstanbul’a varmak üzere. Düzenlenecek tarihi karşılama için yapılan bütün hazırlıklar tamam. Anadolu’dan yola çıkan otobüsler İstanbul’a ulaştı. İstanbul’un farklı semtlerinden yüzlerce otobüs ise alana ulaşmaya başladı.
Dünyanın 50’den fazla ülkesinden aktivistler ve duyarlı insanlar ise günler öncesinden İstanbul’a gelerek Mavi Marmara gemsini beklemeye başladılar. Tarihi karşılama töreninde on binlerce kişi alandaki yerlerini alıyor. Sarayburnu’nun bugüne kadarki en kalabalık gününü yaşaması bekleniyor. Program ilan edildiği gibi tam 13.00’de başlayacak.
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Büyük şeytan ABD savaşa dahil oldu: İran'ı gece yarısı vurdular
Siyonazi çetesi Gazze'de 48 saatte 200'den fazla kardeşimizi katletti
Avrupa Parlamentosu, siyonazi çetesini "soykırımcı" olarak nitelemeye hazırlanıyor
Hamas’tan, siyonazi rejiminin çetesine darbe
ABD’den dünya ülkelerine: İsrail’e karşı adım atmayın
Büyük şeytan ABD Gazze'de ateşkes tasarısını bir kez daha veto etti
Makaleler
Hava Durumu