
Suriye rejiminin katliamları hız kesmiyor
Esed güçlerinin havadan ve karadan saldırıları sonucunda dün aralarında çocuk ve kadınların da olduğu 100 kişi katledildi.
07-01-2013
Suriye Yerel Koordinasyon Komiteleri 06.01.2012 Pazar günü Suriye genelinde 100 kişinin katledildiğini duyurdu.
Ölenlerin 2’si çocuk, 10’u kadın…
Komitenin verdiği bilgilere göre 28 kişi Şam ve kırsalında, 22 kişi Halep’te, 14 kişi Dera’da, 13 kişi Humus’ta, 10 kişi Hama’da, 10 kişi Deyr ez-Zor’da ve 3 kişi İdlip’te katledildi.
Bu arada kış soğuklarının artmasıyla evlerini terk etmek zorunda kalan on binlerce Suriyelinin zor şartlar altında kaldığı ve yiyecek-giyecek sıkıntısı yaşadığı bildiriliyor.
RİYAD EL-ESAD İDLİP’TE
Öte yandan muhalif albay Riyad el-Esad, İdlip’te Baas uçakları tarafından harabeye çevrilen bölgeleri gezdi. ÖSO direnişçilerini teftiş eden el-Esad'ı Liva Ahrar ez-Zavi üyeleri karşıladı.
(Kaynak: Timeturk)
Hamas, Batı Şeria’da yeni 19 yahudi yerleşimine tepki gösterdi
Garantörlük safsatası
Gazze, samimi olanlarla sahtekar olanları birbirinden ayrıştırdı (HABER-VİDEO)
BMGK KARARI: KUZUYU KURDA TESLİM ETMEK
Ruth James: Filistinlilerin masada olmadığı bir Gazze ateşkesi ihanettir
Malatya'dan Yükselen Çağrı: Kürecik NATO Radarı Kapatılsın
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Makaleler
Hava Durumu

































































