
Hamas'a selam, ablukaya devam!
Siyonist soykırım çetesinin İstanbul başkonsolosluğu önündeki abluka eylemi aralıksız sürüyor. Filistin dostları daha önce sadece gece sürdürülen abluka eylemini dün akşam itibariyle aralıksız nöbete çevirdi.
07-01-2009

İslam ve Hayat
Siyonist soykırım çetesinin İstanbul başkonsolosluğu önündeki abluka eylemi aralıksız sürüyor. Filistin dostları daha önce sadece gece sürdürülen abluka eylemini dün akşam itibariyle aralıksız nöbete çevirdi.
Abluka eyleminin organizatörlerinden yazar Nureddin Şirin, siyonist vahşet sona erinceye kadar abluka eylelmini sürdürecekelrini ve tüm duyarlı İstabulluları özellikle akşam saatlerinde abluka eylemine katılmaya vedestek vermeye beklediklerini söyledi.
Abluka eylemi gece saat 22.00'dan başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar konuşma, ezgi ve dualarla devam ediyor. Eyleme katılım her geçen güün artış gösteriyor.
GAZZE'Yİ İŞGAL PLANININ ONAYINA DAİR BİRKAÇ KELAM VE AZİZ GAZZE HALKINA KISA MÂRUZAT
Yemen, ABD donanmasının füze stoklarını hızla eritiyor
"İsrail" ilhak sürecini sürdürüyor ve bunu durdurmanın bir yolu var
Hamas: Kriz sona erdirilip yardımlar ulaştırılırsa müzakerelere katılmaya hazırız
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Siyonazi çetesi Gazze'de 85 Filistinliyi daha katletti
The Guardian: Gazze’ye atılan bombaları Amerikan Boeing firması üretiyor, Avrupalı şirketler de parça tedarikçisi
Makaleler
Hava Durumu