
Gazzeli çocuklar için yeni bir küresel girişim
İngiliz Barış Müessesesi ile Gazze Kuşatmasını Kırmak İçin Küresel Komite, Siyonist kuşatma altında büyük sıkıntılar çeken Gazzeli çocuklar için “Gazzeli Çocuklar İçin Küresel Dayanışma” adıyla bir girişim başlattı.
31-08-2009

- İngiliz Barış Müessesesi ile Gazze Kuşatmasını Kırmak İçin Küresel Komite, Siyonist kuşatma altında büyük sıkıntılar çeken Gazzeli çocuklar için “Gazzeli Çocuklar İçin Küresel Dayanışma” adıyla bir girişim başlattı.
Girişim sözcüsü Ali en-Nüzli dün (30 Ağustos Pazar) yaptığı açıklamada, girişim üyelerinin önümüzdeki ay Rafah sınır kapısından Gazze’ye giriş yapmayı düşündüğünü belirterek devamla şöyle dedi: “Girişim üyeleri Gazze’ye giderken özürlüler için 100 ambulans ve yine özürlüler için 375 elektrikli sandalyenin yanı sıra çocuklar için özel gıda ve tıbbi malzeme de götürmeyi planlıyor.”
Başlattıkları girişime büyük bir destek olduğunu belirten Nüzli, Gazze’ye gitmek için yola çıkacak kafileye ise yüze yakın önemli siyasi ve parlamenterin katılacağını ifade etti.
Siyonist işgal devletinin üç yıldan beri Gazze’ye uyguladığı kuşatmadan en fazla etkilenen kesim şüphesiz çocuklardır. Savaşta zaten psikolojileri bozulan bu çocuklar, dünyanın diğer bölgelerindeki çocukların yaptığı bütün etkinliklerden mahrum bir şekilde yaşıyor; kalem, defter ve kitaptan çok mermi, bombardıman ve barut ile tanışıyor.
(Kaynak: Filistin Haber)
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Trump-Netanyahu planı: İşgali yenilemek ve kalıcı hale getirmek
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Malatya'da NATO üsleri kapatılsın çağrısı
"İslam İşbirliği Teşkilatı" demek doğru mu?
Makaleler
Hava Durumu