
Mescid-i Aksa için S.O.S.
Siyonist işgalci Mescid-i Aksa'yı yıkıp yerine Yahudi mabedi dikmek için çalışmalarını hızlandırdı.
31-01-2013
Merkezi İngiltere'de bulunan Arap İnsan Hakları Örgütü, Kudüs kentinde yürütülen Yahudileştirme faaliyetlerine Arap ve İslam ülkeleri ile dünya kamuoyundan gösterilen tepkilerin istenilen düzeyde olmadığını söyledi.
Arap İnsan Hakları Merkezi tarafından bugün (31 Ocak Perşembe) yayınlanan raporda, dün yayınlanan ve Mescid-i Aksa'nın en önemli bölümlerinden biri olan Kubbetu's-Sahra'nın yok olarak yerinde sözde mabedin yükseldiğini gösteren propaganda filminin Siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa'ya yönelik niyetini ortaya koyduğu ifade edildi.
"İsraillilerin bizzat kendilerinin yayınladığı belgeler, İsrail'in bu yolda epey mesafe kat ettiğini göstermektedir" diyen Arap İnsan Hakları Merkezi, dün yayınlanan filmin Mescid-i Aksa'nın altında kazılan tünellerin iddia edildiği gibi sözde mabedin kalıntılarını bulmak için değil Mescid-i Aksa'nın temellerini sarsmak için kazıldığının ispatı olduğunu belirtti.
Altında yürütülen kazı çalışmaları nedeniyle Mescid-i Aksa'nın avlusunda ve yakın çevresinde tehlikeli şekilde çökmelerin meydana geldiğine dikkat çeken Arap İnsan Hakları Örgütü, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT), Arap Birliği ve Körfez İşbirliği Konseyi'ni Mescid-i Aksa'yı korumak için ortak proje geliştirmeye ve Kudüs dosyasını Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne taşımaya davet etti.
(Kaynak: Timeturk)
Gazze'de insani yardıma ulaşmaya çalışan 1900 sivil katledildi
Ankara'da yüz bin kişi Gazze'ye insani koridor için TBMM'ye yürüdü
ABD Ankara Büyükelçiliği önünde Enes Cemal eş-Şerif ve beş arkadaşı için basın açıklaması
Bugünün Kufelileri Olmak Veya Olmamak
Gazze'de açlıktan ölümler sürüyor
GAZZE'Yİ İŞGAL PLANININ ONAYINA DAİR BİRKAÇ KELAM VE AZİZ GAZZE HALKINA KISA MÂRUZAT
Yemen, ABD donanmasının füze stoklarını hızla eritiyor
"İsrail" ilhak sürecini sürdürüyor ve bunu durdurmanın bir yolu var
Makaleler
Hava Durumu