
Yüzde 965 kârla övünmek sizi o kadar oyaladı ki...
Dünkü elim kazadan sonra, Tekasur Suresinin üslubuyla şunları söylemek istiyoruz: Yüzde 965 kâr etmekle övünmek sizi o kadar oyaladı ki, şantiyelerinizdeki asansörlerin arızalarıyla ilgilenmeyi bile ihmal ettiniz ve neticede ekmeğinin peşindeki 10 insanın kanına girmiş oldunuz.
07-09-2014

İslam ve Hayat
Bundan üç hafta önce bir haber-yorum yayınlamıştık, sitemizde. "Yüzde 965 kâr ve düşündürdükleri" başlıklı haber-yorumun konusu, Torunlar GYO'nun 6 ayda yüzde 965 oranında kâr açıklamış olmasıydı. Bu vesileyle, asgari ücrete yapılan yıllık yüzde 10 zamma vs de değinmiştik.
Dünkü elim kazadan sonra, Tekasur Suresi'nin üslubuyla şunları söylemek istiyoruz:
Yüzde 965 kâr etmekle övünmek sizi o kadar oyaladı ki, şantiyelerinizdeki asansörlerin arızalarıyla ilgilenmeyi bile ihmal ettiniz ve neticede ekmeğinin peşindeki 10 insanın kanına girmiş oldunuz.
İlgili Haber-Yorum: Yüzde 965 kâr ve düşündürdükleri
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
SAPKIN GURU TRUMP VE MÜRİTLERİNİN BARIŞ (!) TİYATROSU
İktibas’ın yeni sayısı: Gazze’ye Haramiler Hükmedemez
Siyonistlerin filo baskınında 497 kişi gözaltında
1 DOĞRU 99 YANLIŞ, NETİCE DÜNYADA DA ÂHİRETTE DE ZİYAN
Antisiyonist haham: Siyonizm yüzünden bizden nefret ediliyor
SUÇ OLAN, İŞBİRLİKÇİLİĞİ GÜNDEMLEŞTİRMEK DEĞİL İŞBİRLİKÇİLİKTİR
Filistin'e Yürüyüş Platformu: İki Devletli Çözüm Söylemi, Çözüm Değil Siyonist İşgalin Meşrulaştırılmasıdır
İŞBİRLİKÇİLİK SUÇUNDAN VAZGEÇMEK YERİNE, GÜZERGÂH DEĞİŞTİREREK HAK SÖZLE YÜZLEŞMEKTEN KAÇINMAK
Makaleler
Hava Durumu