Uyuşturucudan ölen gençten anlamlı vasiyet: Uyuşturucu satan katildir, idam edilsin

Sakarya'da uyuşturucudan hayatını kaybeden bir gencin yürek burkan vasiyeti ortaya çıktı: “Uyuşturucu satanlara idam istiyoruz. Tanıdık, tanımadık fark etmez. Uyuşturucu satan her insan katildir. Yeter artık, gelecek nesille bir şey olmasın en azından”.

28-04-2017


Sakarya'da uyuşturucudan hayatını kaybeden bir gencin yürek burkan vasiyeti ortaya çıktı.

Önceki gün Hacıoğlu Mahallesi Çarşamba Pazarı yakınlarında cansız bedeni bulunan Ceyhun Karadeniz’in ölümünden önce sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı yazı tam bir vasiyet niteliğinde.

ÖNCEKİ GÜN

Ceyhun Karadeniz henüz 20 yaşındaydı ve ailesinin tek oğluydu. Bir süre önce bulaştığı uyuşturucu belası nedeniyle önceki gün uyuşturucu nedeniyle Erenler Hacıoğlu Mahallesi Çarşamba Pazarı yakınlarında cansız bedeni bulundu. Ceyhun Karadeniz’in, bir süre önce kendisine ait facebook sayfasından vasiyet gibi bir yazı paylaşmış.

İDAM EDİLSİN

Ölümüyle, ailesini, akrabalarını, arkadaşlarını ve çevresini üzüntüye boğan Ceyhun Karadeniz, facebook’ta şu paylaşımda bulunduğu dört cümlelik yazı şöyle; “Uyuşturucu satanlara idam istiyoruz. Tanıdık, tanımadık fark etmez. Uyuşturucu satan her insan katildir. Yeter artık, gelecek nesille bir şey olmasın en azından”.

(Kaynak: Yeni Sakarya)

Etiketler : #Uyuşturucudan   #ölen   #gençten   #anlamlı   #vasiyet:   #Uyuşturucu   #satan   #katildir   #   #idam   #edilsin   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN