Tarık Ramazan: Muhalefet geri adım atarsa sonucu çok kanlı olur

Tarık Ramazan, meydanları dolduran muhaliflerin bu noktadan sonra geri adım atmasının mümkün olmadığını söyledi. Mısır'daki gelişmeleri değerlendiren Ramazan, "Artık geri dönmek için çok geç. Mübarek, aday olmayacağını açıkladığı eylül ayına kadar koltuğunu korursa bunun çok korkutucu ve çok kanlı sonuçları olur." dedi.

06-02-2011


Mısır kökenli İsviçreli düşünür Tarık Ramazan, Mısır'da muhaliflerin başlattığı hareketin geri dönülmez bir noktaya ulaştığını söyledi. Mübarek'i istifaya zorlayan göstericilerin amaçlarından vazgeçmesinin 'çok kanlı sonuçlar' doğuracağını savunan Ramazan, muhaliflerin Mübarek sonrası döneme hazırlanmaları tavsiyesinde de bulundu.

Müslüman Kardeşler'in kurucusu Mısırlı İslam alimi Hasan el Benna'nın torunu ünlü düşünür Tarık Ramazan, meydanları dolduran muhaliflerin bu noktadan sonra geri adım atmasının mümkün olmadığını söyledi. Mısır'daki gelişmeleri değerlendiren Ramazan, "Artık geri dönmek için çok geç. Mübarek, aday olmayacağını açıkladığı eylül ayına kadar koltuğunu korursa bunun çok korkutucu ve çok kanlı sonuçları olur." dedi.

(Kaynak: Zaman)

Etiketler : #Tarık   #Ramazan:   #Muhalefet   #geri   #adım   #atarsa   #sonucu   #çok   #kanlı   #olur   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN