Siyonistler barış oyununda Gazze'yi bombalıyor

İsrail işgal güçlerinin, Gazze Şeridi'nin güney kesimine düzenlediği üç hava saldırısında 1 Filistinlinin şehid olduğu, 3 Filistinlinin yaralandığı, bir kişinin de kayıp olduğu bildirildi.

06-09-2010


İslam ve Hayat

Başkanlık süresi sona eren Mahmud Abbas yönetimi ile Siyonist işgal yönetimiyle arasındaki barış oyunu sürerken, diğer taraftan Abbas'a ait milisler Batı Şeria'daki direnişçileri tutuklamaya, İsrail işgal güçleri ise Gazze'yi vurmaya devam ediyor.

İslami Cihad Hareketi (HAMAS), Şehid İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın El-Halil kentinde düzenlediği iki eylemin ardından Hamas üyelerinden ve taraftarlarından en az 650 kişinin gözaltına alınmasını "Ramallah yönetiminin Siyonist işgal yönetimiyle arasındaki müzakerelerin gereği olarak Batı Yaka'da direnişi bastırmak ve kökünü kazımak" maksadıyla gerçekleştirilen bir hamle olarak değerlendirdi.

İşgal Güçleri ise Gazze Şeridi'nin güney kesimine üç hava saldırısı düzenledi. Saldırılardan ikisinin Rafah bölgesinde Mısır'a açılan tünelleri hedef aldığı, bu saldırıda tünellerden birinin çökmesi sonucu içeride çalışan bir kişinin öldüğü, bir kişinin ağır yaralandığı, bir diğerinin de kaybolduğunu, ayrıca tünel dışında bulunan 2 kişinin daha yaralandığını belirtildi. Güvenlik kaynakları, üçüncü saldırıda, Han Yunus'un doğu kesiminde Hamas'ın askeri kanadının eski bir üssünün hedef alındığını kaydetti.

 

Etiketler : #Siyonistler   #barış   #oyununda   #Gazze'yi   #bombalıyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN