Perinçekland'a hoşgeldiniz: Hak Dini Kur’an Dili tefsiri suç aleti!

Mersin İl Emniyet KOM Şube Müdürlüğü’nden "FETÖ operasyonu" kapsamında paylaşılan bir fotoğraf, tam anlamıyla "Perinçekland'a hoş geldiniz" dedirtti.

17-06-2020


Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı açıklamada Başsavcılık koordinesinde, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda "FETÖ/PDY’nin Mersin il sorumlusu ve Mersin il kadın yapılanması sorumlusu oldukları" iddia edilen iki kişinin yakalandığı bildirildi.

Operasyonda ele geçirilen materyaller arasında Yargıtay 16. Dairesinin istikrar kazanmış kararlarında örgüt üyeliği suçuna delil olarak sayılamayacağı belirtilmesine rağmen kitaplar da yer aldı.

Anadolu Ajansı'nın konuyla alakalı yer verdiği haberde kullandığı resim

Yargıtay’ın kararı gereği örgütün başı olan Fethullah Gülen’in kitapları bile örgüt üyeliğine delil olarak kabul edilmezken Elmalılı Hamdi Yazır’ın Hak Dini Kur’an Dili tefsirini, Kütüb-ü Sitte’yi, İslam Fıkıh Ansiklopedisi’ni bu şekilde sergilemenin anlamı nedir? Bu eserler Türkiyeli Müslümanların genelinin evlerinde bulunan kitaplarken birçok kişinin evinde de Zaman Gazetesi’nin bir dönem verdiği bu baskıları vardır.

Mersin İl Emniyet KOM Şube Müdürlüğü’nden "FETÖ operasyonu" kapsamında paylaşılan bu fotoğraf tam anlamıyla "Perinçekland'a hoş geldiniz" dedirtti.

(İslam ve Hayat / H.Söz Haber)

Etiketler : #Perinçekland'a   #hoşgeldiniz:   #Hak   #Dini   #Kur’an   #Dili   #tefsiri   #suç   #aleti!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN