Okullardaki kemalist putperest uygulamalar

Okullardaki kemalist uygulamalar Değişim Tv'de "Gündem Özel" programında konuşuldu. Programın video kaydını dikkatlerinize sunuyoruz:

13-11-2021


Programda başta çocukları hedef alan putperestlik dayatmaları olmak üzere İslâmi değerlere yapılan hakaretler masaya yatırıldı. İktidarın sessizliğinin Kemalist güruha cesaret verdiğinin dile getirildiği programda -az sayıda duyarlı vakıf, STK- hariç İslami camianın tepkisizliği hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
 
İzleyicilerden gelen sorularında cevaplandığı programda; laik Kemalist rejimin Müslümanların değerlerine düşman olduğuna, aileyi ve toplumu tehdit ettiğine, özellikle genç kuşağı inancından ve kültüründen saptırmak için yoğun bir çaba içerisinde olduğuna dikkat çekildi.
 
Kemalist rejimin tehdit ve zulümleri karşısında Müslümanların sessiz kalmaması gerektiği vurgusunun öne çıktığı programda, çözümün; dünyevi bir gaye gözetmeden sadece Allah’a güvenerek, İslâm akidesine ve şer’î hükümlere sımsıkı sarılmak, İslâmi bir hayatın inşası için hep birlikte çalışmak olduğunun altı çizildi.
 
Program’da ayrıca Köklü Değişim Medya tarafından başlatılan “#ÇocuğunuKemalizmdenKoru” isimli Twitter hashtag çalışması ve sonuçları hakkında bilgi verildi. Yine aynı kapsam içerisinde kısa bir video da izleyicilere sunuldu.

Etiketler : #Okullardaki   #kemalist   #putperest   #uygulamalar   #   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN