
Kuran-ı Kerim meali dağıtımı gerçekleştirildi
Proje kapsamında 1350 adet Kuran-ı Kerim meali, Fatih İtfaiye parkı ve çevresinde halka yönelik ve ücretsiz olarak dağıtıldı.
08-10-2015

İstanbul Fatih'te faaliyet göstermekte olan HAY-DER tarafından Fatih-İftafiye parkı ve çevresinde Kuran-ı Kerim meali dağıtımı yapıldı.
Derneğin tebliğ ve davet komisyonu, insanlığın kurtuluşunun ilk ve en önemli reçetesi olan Kuran-ı Kerim'in Türkçe mealinin dağıtımını yaptı.
Proje kapsamında 1350 adet Kuran-ı Kerim meali, Fatih İtfaiye parkı ve çevresinde halka yönelik ve ücretsiz olarak dağıtıldı.
HAY-DER'in, tebliğ ve davet komisyonunun çalışmaları hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, HAY-DER web sitesine ve Facebook sayfalarına bakıp irtibata geçebilirler.
SAPKIN GURU TRUMP VE MÜRİTLERİNİN BARIŞ (!) TİYATROSU
İktibas’ın yeni sayısı: Gazze’ye Haramiler Hükmedemez
Siyonistlerin filo baskınında 497 kişi gözaltında
1 DOĞRU 99 YANLIŞ, NETİCE DÜNYADA DA ÂHİRETTE DE ZİYAN
Antisiyonist haham: Siyonizm yüzünden bizden nefret ediliyor
SUÇ OLAN, İŞBİRLİKÇİLİĞİ GÜNDEMLEŞTİRMEK DEĞİL İŞBİRLİKÇİLİKTİR
Filistin'e Yürüyüş Platformu: İki Devletli Çözüm Söylemi, Çözüm Değil Siyonist İşgalin Meşrulaştırılmasıdır
İŞBİRLİKÇİLİK SUÇUNDAN VAZGEÇMEK YERİNE, GÜZERGÂH DEĞİŞTİREREK HAK SÖZLE YÜZLEŞMEKTEN KAÇINMAK
Makaleler
Hava Durumu