
Kilis'te çadır yangını; iki Suriyeli yanarak can verdi
Kilis'te bir grup Suriyeli tarafından kurulan çadırda çıkan yangında bir yaşındaki bir çocuk ve annesi öldü
23-01-2015

Kilis'te Suriyelilerin kendi imkanlarıyla kurduğu çadırda çıkan yangında anne ve kızı hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Karataş Mahallesi Kesmelik mevkisinde Suriyeli sığınmacıların kendi imkanları ile kurduğu çadırda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Kilis Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında, anne Fatma Cuk (26) olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanarak 112 Acil Servis ekiplerince Kilis Devlet Hastanesine kaldırılan 1 yaşındaki kızı Leyyeli Cuk da müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
İtfaiye ekipleri, olay yerinde ölen annenin kollarının arasına aldığı yaralı çocuğu çıkarırken güçlük yaşadı.
Hayatını kaybeden anne ve kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
Bu arada, yaklaşık 6 ay önce Türkiye'ye gelen ve kendi imkanlarıyla kurdukları çadırda iki kızı ve eşiyle yaşayan baba Ali Cuk'un soba yanıncaya kadar 2 yaşındaki diğer kızı Şehrazat'ı anneannesine bıraktığı öğrenildi.
Yanan çadırın çevresindeki bazı çadırların da kullanılamaz hale geldiği görüldü.
(Dünya Bülteni)
"Kürt Kökenli" İfadesi Üzerine Birkaç Kelam
Kadim Cahiliye’de ve Güncel Cahiliye’de “Garantörlük”
FUTBOLİZMİN RAHİPLERİNİN "TEMİZ FUTBOL" SÖYLEMİ ÜZERİNE
1700 YIL ÖNCEKİ İZNİK KONSİLİ, 1700 YIL SONRAKİ İZNİK AYİNİ
Ve Kemalistlerin İlahı Atatürk ölür
TANRISALLAŞTIRMA, M.KEMAL'E RAĞMEN Mİ YAPILDI?
Şirk ritüellerine hayır: Kemalizm'in değil Rabbimizin kuluyuz
KEMALİZMİN YUNAN AŞKI BAĞLAMINDA KIBRIS SEÇİMLERİ
Makaleler
Hava Durumu
































































