KALK AYAĞA EY MÜSLÜMAN!

Mustafa GÜVEN

15-10-2023 05:56


Bugün tarihi bir gün... İslam ümmetini sevince boğan Filistin/Gazzeli Müslüman/Mücahit kardeşlerimiz, hiç kimsenin yenemeyeceği orduyu, askere, silaha, teknolojiye sahip denilen işgalci İsrail terör devletini, ve sözde prestijini yerle yeksan eden  bir askeri direnişi sergilediklerine şahitlik etmekteyiz. Elhamdülillah. 

Ümmet-i Muhammed'in en hassas olduğu hususlardan birisi de hepinizin malumu olan Mescid-i Aksa ve Kudüs'ün işgalidir.. 

Siyonist işgal rjimi, yıllardır süren bu işgal ve zulmünü bütün dünyanın gözü önünde devam ettirmektedir.

Bu zulme, bu katliam ve işgale artık son demenin vakti gelmiş ve geçmiştir. 

Bunu söylüyecek ve yapacak olanlar, tüm yozlaşma ve olumsuzluklarına rağmen, vasat ümmet ünvanını taşıyan İslam ümmetinin fertleridir.

İslam ümmetinin her bir ferdi bu konudaki maddî ve manevî sorumluluğunun idrakinde olup üzerine düşeni yapması/yapmamız gerekmektedir. 

Elbette bu kolay değil, lakin imkânsız da değildir. Rabbimizin kerim kitabı olan Kur'an'da ifade edilen Peygamberlerin mücadelesi bu yönüyle de bizlere ışık tutmaktadır.

Resüllerin öncülüğünü yaptığı bu mücadeleyi her asrın yiğit  müslümanları/mücahitleri de aynen devam ettirmişlerdir. 

Yirmibirinci asrın müslümanları/müminleri olan bizler de, bizden öncekiler gibi bu mücadeleyi her yönüyle ve her zeminde devam ettireceğiz.

Devam ettirmek mecburiyetindeyiz. Aksini düşenmek bile bir ar'dır. 

Rabbimiz, kendi rızası için ve razı olduğu şekilde Resüllerin öncülüğünü yaptığı bu mücadeleyi bihakkın bu ümmetin, bizlerin de yerine getirmesini nasip etsin, kolaylaştırsın inşallah.

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Yazıları

Makaleler

Hava Durumu


VAN