İstanbulda Fetva

magazin programlarının genellikle cereyan ettiği bölgelerden olarak eğlence mekanları bu bayanların mesleki açıdan kazanç sağladıkları yerlerin başında geliyor. Şehrin genelinde eğlence mekanları

05-10-2013



İlçede güzellikleri ile dikkat çeken bayanlar özellikle yaz aylarında açık kıyafetleri ile dikkat çekiyor, magazin programlarının genellikle cereyan ettiği bölgelerden olarak eğlence mekanları bu bayanların mesleki açıdan kazanç sağladıkları yerlerin başında geliyor. Şehrin genelinde eğlence mekanları olarak kullanılan alanların sahil şeridinde yer alması gece komik sahnelerin ortaya çıkmasını sağlıyor.
Özellikle alkolün etkisiyle kendisini gece denize atan yabancı turistler komik magazinsel olayları görüntüleyen kişiler oluyor. Bununla birlikte çalışanlar yabancı turistlerin işletmelerden daha fazla yararlanması için onlara içki ve yiyecek ikram etmesi sarhoşluk seviyesinin yüksek olması sağlanıyor. Bu gibi durumlarda magazin programlarında yer alan kişilerin sürekli aynı yüzler olduğu anlaşılıyor.
İlçe genelinde büyük televizyon kanallarının yayınlamış olduğu magazin programlarında bayanların beraberinde gezmiş oldukları yabancı turistler ile verdikleri pozlar tamamen programları dolduran ve eğlencenin dozunu arttıran sahneler olmaktadır. İlçe genelindeki tarihsel yapılarda bu tarz eğlence mekanlarının hizmet vermesi hem tarihi açıdan geçmişi yad etmeyi hem de işletmelerin kazançlarının yüksek olmasını sağlıyor.

Etiketler : #İstanbulda   #Fetva   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN