IŞİD adı altında, Müslümanlara yönelik haksız gözaltılar devam ediyor

Yargı zulümlerinin ve haksız uygulamaların sona ermesi beklentisi içinde olunan bir süreçte Ankara’da yaşanan son hadiselerde, İslami hassasiyeti olan Müslümanlar IŞİD adı altında gözaltına alınıyor.

25-11-2017


Yargı zulümlerinin ve haksız uygulamaların sona ermesi beklentisi içinde olunan bir süreçte Ankara’da yaşanan son hadiselerde, İslami hassasiyeti olan Müslümanlar DEAŞ adı altında gözaltına alınıyor.

En son Ankara’da yaşanan hadiselerde “DEAŞ üyesi”, “silahlı terör örgütü üyesi” adı altında Müslümanların evlerine baskınlar yapılmakta, İslami hassasiyeti olan gençler gözaltına alınmaktadır.

Yaşanan hadiselerin ilkinde mesnetsiz suçlamalarla Ubeyde Tahtalı, Haydar Şaşmaz, İbrahim Eren adlı kişiler jandarma tarafından gözaltına alındılar.

“Terörist” olmakla suçlanan bu Müslümanlar, gözaltına alınacaklarını bildikleri halde evlerinde bulunamayınca kendilerine telefonla ulaşılıp evlerine çağrıldılar. Bu nasıl bir “terörist”tir ki evinde arama yapan jandarmanın çağrısına icabet edip evine gitsin! Bu nasıl bir “terör operasyonu”dur ki jandarma, terör zanlısını telefonla arayıp ayağına çağırsın!

Bu ve benzeri operasyonlar göstermektedir ki, Müslümanların çeşitli yargı zulümlerinden ve haksızlıklardan bir çıkış yolu olarak gördükleri AK Parti Hükümeti, İslami hassasiyetleri olan Müslümanların “DAEŞ üyesi”, “terörist” olarak suçlanmasına ve operasyon yapılmak suretiyle tutuklanmalarına göz yummaktadır.

Köklü Değişim Medya olarak samimi Müslümanların bu ve benzeri zulümlere ve algı operasyonlarına kurban edilmesinin artık sonlandırılmasını talep ediyoruz.

(Kaynak: Köklü Değişim)

Etiketler : #IŞİD   #adı   #altında   #   #Müslümanlara   #yönelik   #haksız   #gözaltılar   #devam   #ediyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN