İşgal rejimini güçlendiren “normalleşme” sürecine Türkiye'nin de katılımı üzerine

Ulusal ekonomik çıkarlar uğruna terör devletinin başkanı Herzog’u Türkiye’ye davet edip mutlu aile fotoğrafı çektiren Erdoğan, sert çıkışlarının “halkın gazını alma” amaçlı bir söylemden ibaret olduğunu bir daha ispat etmiş olmaktadır. Yani Erdoğan sert söylemlerle “Türkiye halkının gazını almak” hedefini güderken, Herzog’u davet edip ağırlamak suretiyle ise İsrail’e somut ve büyük kazanç sağlayan “Filistin Halkının Gazını Çalmak” eylemini onaylama konumuna savrulmaktadır.

20-03-2022


Bunca zulmün, yeni işgal ve ilhak uygulamalarının devam ettiği bir süreçte Siyonist rejim cumhurbaşkanının Türkiye’ye davet edilmesi başlı başına Filistin aleyhine bir durum olduğu halde bir de öncesinde Kalın’ın hazırlık için İsrail’e gitmesi, üstelik Kudüs’de görüşmeler yapması Türkiye hükümetinin bu meseleye ne kadar önem verdiğini göstermektedir.

Anlaşılan odur ki, ulusal ekonomik çıkarlar uğruna terör devletinin başkanı Herzog’u Türkiye’ye davet edip mutlu aile fotoğrafı çektiren Erdoğan, sert çıkışlarının “halkın gazını alma” amaçlı bir söylemden ibaret olduğunu bir daha ispat etmiş olmaktadır. Yani Erdoğan sert söylemlerle “Türkiye halkının gazını almak” hedefini güderken, Herzog’u davet edip ağırlamak suretiyle ise İsrail’e somut ve büyük kazanç sağlayan “Filistin Halkının Gazını Çalmak” eylemini onaylama konumuna savrulmaktadır. 

Mehmet Pamak'ın makalesini okumak için tıklayınız

Etiketler : #İşgal   #rejimini   #güçlendiren   #normalleşme   #sürecine   #Türkiye'nin   #de   #katılımı   #üzerine   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN