
İran'da vicdan sahipleri de var: "Esed rejimi halka zulmetti"
İran meclisi eski başkan yardımcısı ve Murtaza Mutahhari’nin oğlu Ali Mutahhari, Esed rejiminin halkına iyi davranmadığını, çok şiddet uyguladığını ve insanları öldürdüğünü ifade etti.
24-04-2022

İran’ın özelde Suriye’de genelde İslam dünyasında Müslümanlara karşı gerçekleştirdiği kanlı siyaset İranlı politikacılar tarafından eleştiriliyor. Son olarak İran meclisi eski başkan yardımcısı Ali Mutahhari, İran’ın Suriye politikasını eleştirerek “Suriye'de protestolar ve ayaklanmalar varken ve Suriye halkı protesto ederken girmemeliydik.
Suriye rejimi halkına iyi davranmadı, onlara çok sert davrandı ve insanları öldürdü. O zaman girmemeliydik çünkü bir halk ayaklanmasıydı ve başarılı olup iktidar değişseydi Suriye halkı için kötü olmayabilirdi.” dedi.
Mutahhari ayrıca, Ukrayna meselesinde de İran rejiminin aldığı tavrın doğru olmadığını Rusya'yı işgalden dolayı kınaması gerektiğini söyledi.
(Kaynak: H.Söz Haber)
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Siyonist zalime destek veren Avrupa’ya ağır eleştiriler
TARİHSEL PERSPEKTİFTEN BİR GÜNCEL OKUMA
İsviçre merkezli kuruma göre, Gazze’de 200 bin kişi katledildi
Rejimi çökertemedik, "Venezuela modeli" verelim!
Sözde ateşkes: Gazze’de dün 14 Müslüman katledildi
Lawrence Kudüs'te hem hoca hem haham kılığına girmiş
İktibas ve Cemre Derneği ortaklığında Gazze’de ilk çadırlar kuruldu
Makaleler
Hava Durumu





























































