İktibas’ın Temmuz sayısı çıktı

İktibas Dergisi’nin 535. sayısı çıktı. “Seçimler Bitti, Kazanan Kim?” manşeti ile yayımlanan dergide, 14-28 Mayıs seçimlerinin sonuçları genel hatlarıyla yorumlanıyor, sayısal verilerin ötesinde rejimin ruhunu yansıtan özelliklerine dikkat çekiliyor.

03-07-2023


İktibas Dergisi yeni bir sayısı ile okurlarının karşısına çıktı. 41 yıldır yayınını sürdüren dergi 535. sayısı ile güncel değerlendirmelerine devam ediyor. Derginin bu sayısında, son seçimlerde ortaya çıkan sonuçların, laik-demokratik sistem için can suyu haline geldiğine dikkat çekildi. Seçimde kazanana işaret edilecekse bunun en başta bu sistem olduğu vurgulandı.

Dergide ayrıca Atasoy Müftüoğlu, Mehmed Durmuş, Şükrü Hüseyinoğlu, Mustafa Bozacıoğlu ve Yakup Döğer siyasi değerlendirmeleri ile katkıda bulunurken, Sanat-Edebiyat sayfalarında İbrahim Eryiğit, Cevat Akkanat, Mehmet Akif Coşkun ve Muhammed Münzevi de yeni çalışmaları ile okurlarına sesleniyor.

Derginin ana konusu bağlamında geçen ayın öne çıkan başlıkları yanında, arşiv niteliğine sahip birçok makale ve haber de alıntılar olarak okura sunuluyor.

Derginin bugüne kadar çıkmış bütün sayılarına derginin internet sitesinde yer alan arşiv sekmesinden ulaşmak da mümkün.

 

Etiketler : #İktibas’ın   #Temmuz   #sayısı   #çıktı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN