
İdlib'de Esed diktasına ait helikopter düşürüldü (VİDEO-HABER)
AA'nın haberine göre, Suriye'de muhalifler İdlib'in Serakib bölgesinde Esed rejimine ait bir helikopteri vurdu. Helikopterin düşme anları ise birçok noktadan kaydedildi.
11-02-2020
AA'nın haberine göre, Suriye'de muhalifler İdlib'in Serakib bölgesinde Esed rejimine ait bir helikopteri vurdu. Helikopterin düşme anları ise birçok noktadan kaydedildi.
Askeri muhalifler, Serakib ilçe merkezinin batısındaki Neyrab ile kuzeyindeki Afis köyü hattında rejime ait 2 tankı imha ederken, 1 tank ve 1 adet 23 mm uçaksavar da ele geçirdi.
Milli Savunma Bakanlığı da (MSB) helikopterin düşürüldüğünü doğrulayarak, "Alınan son bilgilere göre; İdlib bölgesindeki An Nayrab’dan rejim unsurlarının çıktığı ve Rejime ait 1 helikopterin düştüğü öğrenilmiştir" açıklamasını yaptı.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
Gazze nüfusunun yüzde 10’u şehid ya da yaralı
Gazze'de insani yardıma ulaşmaya çalışan 1900 sivil katledildi
Ankara'da yüz bin kişi Gazze'ye insani koridor için TBMM'ye yürüdü
ABD Ankara Büyükelçiliği önünde Enes Cemal eş-Şerif ve beş arkadaşı için basın açıklaması
Bugünün Kufelileri Olmak Veya Olmamak
Gazze'de açlıktan ölümler sürüyor
GAZZE'Yİ İŞGAL PLANININ ONAYINA DAİR BİRKAÇ KELAM VE AZİZ GAZZE HALKINA KISA MÂRUZAT
Yemen, ABD donanmasının füze stoklarını hızla eritiyor
Makaleler
Hava Durumu