Filistin âlimleri: Trump'ın kararı siyonist işgal için sonun başlangıcı

İşgalcilerin Filistin topraklarında kalıcı olmadıklarını belirten Filistin Alimleri Birliği, ABD Başkanı'nın Kudüs kararının Siyonist çetelerin Filistin topraklarını işgalinin sona ermesinin başlangıcı olduğunu ifade etti.

07-12-2017


Filistin Alimleri Birliği, ABD Başkanı'nın Kudüs kararının Siyonist çetelerin Filistin topraklarını işgalinin sona ermesinin başlangıcı olduğunu ifade etti.
 
Alimler Birliği konuyla ilgili yayınladığı ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan bildiride, Trump'ın çılgınca kararının dünyanın sonu olmadığını ve mülke sahip olma sebeplerinden biri olmadığını söyledi.
 
Filistin halkının ve İslam ümmetinin diri güçlerine seslenen Filistin Alimleri Birliği, Trump'ın kararını yeni bir devrim ilanı için fırsat bilmelerini istedi.
 
Şeytani koalisyona karşı mücadele için Filistinlilerin birlik olmaları gerektiğine dikkat çeken Filistin Alimleri Birliği, Trump'ın Amerika adına geçmişi ve bugünü haritadan silerek kafasına göre işgal rejimi için gelecek çizdiğini söyledi.
 
Trump'ın Siyonist çete sürülerini işgal altındaki Filistin topraklarına kalıcı olarak yerleştiremeyeceğini bildiren Filistin Alimleri Birliği, işgalcilerin Filistin topraklarında gelip geçici olduklarını ve Allah'ın dilediği bir vakte kadar kalabileceklerini dile getirdi.
 
Filistin Alimleri Birliği, ümmetin alimlerini Kur'an ve Sünnet'i esas alan ve Hz. Peygamber'in sancağını yükselten bir intifadaya davet etti.
 
(Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi)

Etiketler : #Filistin   #âlimleri:   #Trump'ın   #kararı   #siyonist   #işgal   #için   #sonun   #başlangıcı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN