Filistin'e araç bağışıyla destek olun

Filistin’e gidecek konvoya katılmak için sayılı günler kaldı. Konvoy için minibüs, otobüs, ambulans ve binek aracı bağışında bulunmak isteyen hayırseverlerin İHH İnsani Yardım Vakfı’na başvurmaları gerekiyor.

12-12-2009


İngiltere’den yola çıkan özgürlük konvoyu Fransa ve İtalya’ya geçerek Yunanistan’a doğru yoluna devam ediyor. Konvoyun 15 Aralık Salı günü Edirne’den Türkiye’ye giriş yapması bekleniyor. Konvoy Türkiye’deki programının ardından Suriye, Ürdün ve Mısır üzerinden Refah Sınır Kapısı’ndan Gazze’ye girecek. Konvoy İsrail saldırılarının yıl dönümü olan 27 Aralık tarihinde Gazze’de olmayı hedefliyor.

Konvoya katılımı artırmak için minibüs, otobüs, ambulans ve binek aracı olmak üzere araç bağışları alınmaya devam ediliyor. Bu araçlar Suriye, Ürdün ve Mısır üzerinden Gazze halkına ulaştırılacak. Bütün araçlar Filistin bayrağının renklerine boyanıyor.

İsteyen hayırseverler, araç bağışlarıyla veya ayni ve nakdi bağışlarla bu harekete ve Filistin halkına destek olabilirler. Araç bağışları için son birkaç gün kaldı. Bu arada İHH İnsani Yardım Vakfı’na şu ana kadar 65 araç bağışı yapıldı. 

Tıbbi malzeme, cihaz ve ilaç götürülecek

Savaşın üzerinden 1 yıl geçti. Ancak devam eden ambargo sebebi ile Gazze halkı yaralarını saramadı. İsrail saldırılarında hastaneler büyük bir zarar gördü. Var olan tıbbı cihazlar kullanılamaz hale geldi. Gazze’deki bu açığı kapatmak için konvoyla giden araçlara tıbbi malzeme, cihaz ve ilaç yüklenecek. Filistin hükümetinden gelen taleplere göre bu listeye yeni yardım malzemeleri eklenecek.
Konvoyla ilgili detaylı bilgi
www.filistinkonvoyu.org adresinden ve ya 0212 631 21 21 numaralı telefondan alınabilir.

Etiketler : #Filistin'e   #araç   #bağışıyla   #destek   #olun   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN