Bolu Belediyesi Nazi meclisi!

Hık demiş Hitler'in burnundan düşmüş Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, şehirde yaşayan mültecilerin faydalandığı belediye hizmetlerine 10 kat zam yapılmasına ilişkin önergesi CHP ve İyi Parti’nin oylarıyla kabul edildi. Böylece insanlık düşmanı faşist Tanju Özcan'ın yalnız olmadığı, Bolu belediye meclisinin tam anlamıyla bir Nazi meclisine dönüştüğü ortaya çıkmış oldu.

04-08-2021


İslam ve Hayat 
 
Hık demiş Hitler'in burnundan düşmüş Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, şehirde yaşayan mültecilerin faydalandığı belediye hizmetlerine 10 kat zam yapılmasına ilişkin önergesi CHP ve İyi Parti’nin oylarıyla kabul edildi. Böylece insanlık düşmanı faşist Tanju Özcan'ın yalnız olmadığı, Bolu belediye meclisinin tam anlamıyla bir Nazi meclisine dönüştüğü ortaya çıkmış oldu.
 
Führer Özcan'ın, şehirde yaşayan yabancı uyrukluların faydalandığı belediye hizmetlerine 10 kat zam yapılmasına ilişkin önergesi, Belediye Meclisinde CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin oylarıyla kabul edilerek komisyona gönderildi. Özcan, mültecilerle ilgili ifadelerinin ardından birçok kesimin kendisini eleştirdiğini ifade ederek, önergesinin, anayasaya, yasalara, yönetmeliklere aykırı bir yanı olmadığını savundu.
 
Führer Özcan şöyle konuştu: "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile yabancılar bu ülkede aynı haklara sahip olamazlar. Anayasada bahsedilen eşitlik ilkesi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları açısından geçerlidir." ifadesini kullandı.Özcan, sığınmacılara seslenerek şunları kaydetti:"Ben sizi Bolu'ya davet etmedim. Devlet de sizi Bolu'ya zorla göndermedi. Kendi iradenizle Bolu'ya geldiniz. Nasıl Bodrum'da pahalı beache gidip 1 liralık suyu 10 liraya içmek bir tercihse Bolu'da kalmakta bir tercihtir. Kalırsanız bu tür uygulamaların muhatabı olursunuz. Yani özetle eşit vatandaş, bu ülkenin asli unsurları olan Kürtler, Türkler, Aleviler, Sünniler, Çerkezler, Boşnaklar, Arnavutlar gibi ataları bu vatan için şehit düşmüş olanların çocukları ve torunlarıdır. Bu konuyu gündeme getirmenin asil sebebinde konunun tartışıp bir devlet meselesi oluşturulmasıdır."

Etiketler : #Bolu   #Belediyesi   #Nazi   #meclisi!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN