
İdlib ve Afrin'de muhacir çocuklar soğuktan ölüyor
Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre, Suriye'nin kuzey kesiminde Türkiye sınır hattında kış koşulları şiddetleniyor. Soğuklar sebebiyle çocuk ölümleri başladı.
13-02-2020

Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre, Suriye'nin kuzey kesiminde Türkiye sınır hattında kış koşulları şiddetleniyor.
Özellikle bölgedeki kamplara sığınan Suriyeli siviller zor şartlarla karşı karşıya. Bu kamplardan büyük bir kısmı da Atme'de bulunuyor.
Birkaç gün önce İdlib kırsalında anne-baba ve iki çocuk dört kişilik muhacir bir aile çadırda soba zehirlenmesi sonucu vefat etmişlerdi.
Bölge kaynakları, Atme'deki bir kampta Ahmed Abdulvahhab isimli bir çocuğun soğuktan donarak hayatını kaybettiğini ifade ediyor. Geçmişte Han Şeyhun'da yaşayan ailenin, Rusya ve Esed rejiminin son saldırıları sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kaldığı belirtiliyor.
Yine Afrin'de de bir kız çocuğunun soğuk sebebiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.
(İslam ve Hayat / H.Söz Haber)
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Malatya'da NATO üsleri kapatılsın çağrısı
"İslam İşbirliği Teşkilatı" demek doğru mu?
Küresel Sumud Filosu: Sivil, vicdani ve küresel bir yapılanma
RASULULLAH'IN DOĞUMU NE ZAMAN?
Makaleler
Hava Durumu