
Emperyalizmin yeni şefi Obama'ya İstanbul ve Ankara'da protesto
Özgür-Der ve İlkav mensubu Müslümanlar bugünTürkiye’ye gelecek olan ve Afganistan’da daha fazla kan isteyen Barack Obama’yı ve ABD emperyalizmini protesto ettiler.
05-04-2009

Özgür-Der ve İlkav mensubu Müslümanlar bugünTürkiye’ye gelecek olan ve Afganistan’da daha fazla kan isteyen Barack Obama’yı ve ABD emperyalizmini protesto ettiler.
İstanbul'da Saraçhane Parkı’ndaki protestoda Türkiye’nin Afganistan’daki işgal suçuna ortak olmamasını istediler.
Bugün Özgür-Der Genel Merkezi'nin çağrısı üzerine Fatih Saraçhane Parkı'nda toplanan Özgür-Der üye ve gönüldaşları renkler değişse de ABD emperyalizminin sürdüğünü belirttiler ve Afganistan için suç ortağı arayan ABD Başkanı Obama'yı protesto ettiler.
"Afganistan'da İşgal Suçuna Ortak Arayan Amerikan Emperyalizminin Şefi Obama Türkiye'den Defol!" ve "NATO'ya ve Afganistan'da Suç Ortaklığına Hayır!" yazılı pankartların açıldığı eylemde "Afganistan Obama'nın Vietnamı Olacak!", "Irak ve Afganistan'da ABD İşgaline Son!", "Obama Get Out Of Afghanistan!", "Stop The Occupation In Afghanistan!", "Obama Don't Forget Iraq!", "Free Iraq, Free Afghanistan; Yes We Can!" yazılı dövizler taşındı.
Bu arada İLKAV (İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı) da, yeni kan dökücü emperyalist projelerinde destek aramak için Türkiye’ye gelen Barack H.Obama’yı, Amerikan politikalarını ve yeni işgal politikaları için şekillenen NATO’yu yoğun bir katılımla protesto etti.
(Kaynak: Haksöz Haber)
Garantörlük safsatası
Gazze, samimi olanlarla sahtekar olanları birbirinden ayrıştırdı (HABER-VİDEO)
BMGK KARARI: KUZUYU KURDA TESLİM ETMEK
Ruth James: Filistinlilerin masada olmadığı bir Gazze ateşkesi ihanettir
Malatya'dan Yükselen Çağrı: Kürecik NATO Radarı Kapatılsın
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Makaleler
Hava Durumu






























































