
Bakan Ergün'den Çin mallarına boykot çağrısı
İşgalci Çin'in Doğu Türkistan Müslümanlarına karşı giriştiği soykırıma karşı tepkiler artarak sürüyor. Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün de, Çin mallarına boykot çağrısıyla tepkisini ortaya koydu.
10-07-2009

İslam ve Hayat
İşgalci Çin'in Doğu Türkistan Müslümanlarına karşı giriştiği soykırıma karşı tepkiler artarak sürüyor. Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün de, Çin mallarına boykot çağrısıyla tepkisini ortaya koydu.
Medyada yer alaln habere göre, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Yozgat'ta Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın açılışında Müslüman Uygurlara yapılan katliamı kınadı ve 'Eğer bir tepki gösterilecekse bu tepkiyi göstermek için protesto ve mitingler tek başına yeterli olmaz. O zaman o ülkenin mallarına karşı tutum sergilemek gerekir. Bu tutum zaten zaman zaman bizim halkımız tarafından gösterilmektedir. Ürün kalitesi arayalım ama önce o ülkenin insani değerlerine de bakmak lazım' şeklinde konuştu.
Garantörlük safsatası
Gazze, samimi olanlarla sahtekar olanları birbirinden ayrıştırdı (HABER-VİDEO)
BMGK KARARI: KUZUYU KURDA TESLİM ETMEK
Ruth James: Filistinlilerin masada olmadığı bir Gazze ateşkesi ihanettir
Malatya'dan Yükselen Çağrı: Kürecik NATO Radarı Kapatılsın
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Makaleler
Hava Durumu






























































