
Yıldız ve Aktaş'ın gıyabi cenaze namazı Fatih Camii'nde
Afganistan'da düşen uçakta hayatlarını kaybeden Bahaddin Yıldız ve Faruk Aktaş kardeşlerimiz için bugün (24 Mayıs Pazartesi) öğle namazını müteakiben Fatih Camii'nde gıyabi cenaze namazı ikame edilecek.
24-05-2010

Salih bir amel ve hayırlı bir yolculuk sırasında canlarını teslim eden kardeşlerimiz, son yolculuklarına sevenleri tarafından gıyabi cenaze namazı ile uğurlanıyor.
17 Mayıs'ta Afganistan'da elim bir kazada yitirdiğimiz Bahattin Yıldız ve Faruk Aktaş için 24 Mayıs Pazartesi günü öğle namazını müteakiben gıyabi cenaze namazı kılınacak. Namaz Fatih Camii'nde ikame edilecek. İHH Güney Asya sorumlusu Faruk Aktaş ile Sovyet işgali sırasında Afgan cihadına katılan ve cihada ilişkin yazdığı yazı ve kitaplarla bilinen Bahaddin Yıldız kardeşlerimiz için kılınacak gıyabi cenaze namazına çok sayıda Müslümanın katılması bekleniyor.
BÂTILIN BİTMEYEN KONSİLLERİ
MEALLER, DİYANET VE ÇÖZÜM
PKK Meselesi Tamam, Darısı Kürt Meselesine
‘Makul olmak’ kazandırır
Elias Rodriguez: Bizler -bunun olmasına izin verenler- Filistinlilerin affını asla hak etmeyeceğiz
Akp Sürecine Mâide Sûresi 105. Ayetten Bakmak
BAKÜ-CEYHAN'A SUSUP, ŞARKICIYA KARŞI CİHAT (!) İLAN EDEN "İSLAMCILARIMIZ"
ALİ KAÇAR'IN YENİ KİTABI 'SURİYE KÜRTLERİ' ÜZERİNE
Makaleler
Hava Durumu