
Gazze'de katledilenlerin sayısı 715'e yükseldi
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarında katledilen Filistinliler 715'e, yaralananların ise 4 bin 550'ye yükseldi. Katledilenlerin 170'ini çocuklar, 79'unu kadınlar, 37'sini ise yaşlılar oluşturuyor.
24-07-2014

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarında katledilen mazlumların sayısının 715'e yükseldiği bildirildi.
Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, siyonist işgal ordusunun Gazze'nin çeşitli bölgelerinde gece yarısından sonra karadan ve havadan düzenlediği saldırılarda 20 kişinin hayatını kaybettiğini, 31 kişinin söyledi.
Kudra, saldırılarda aynı aile fertlerinin öldüğüne dikkati çekerek, "İsrail ordusunun, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta, El-Astal ailesinin yaşadığı evi hedef aldığı saldırıda, aynı aileden 2'si çocuk 6 Filistinli öldü, 3 kişi ağır yaralandı" dedi.
Kudra, ayrıca siyonist işgal ordusunun Han Yunus'a dün düzenlediği saldırıda yaralananlardan 2 öldüğünü dile getirdi.
Siyonist işgal rejiminin 7 Temmuz'dan bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda katledilen Filistinlilerin sayısının 715'e, yaralananların ise 4 bin 550'ye yükseldiğini kaydeden Kudra, "Saldırılarda hayatını kaybedenlerin 170'ini çocuklar, 79'unu kadınlar, 37'sini ise yaşlılar oluşturuyor" diye konuştu.
(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni)
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Siyonazi çetesi Gazze'de 85 Filistinliyi daha katletti
The Guardian: Gazze’ye atılan bombaları Amerikan Boeing firması üretiyor, Avrupalı şirketler de parça tedarikçisi
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Büyük şeytan ABD savaşa dahil oldu: İran'ı gece yarısı vurdular
Siyonazi çetesi Gazze'de 48 saatte 200'den fazla kardeşimizi katletti
Makaleler
Hava Durumu