
Radyo Denge´de Mısır´daki idam kararları konuşuldu
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV’ın organizesinde Radyo Denge’de Mısır’daki İhvan-ı Müslimin’e yönelik katliam ve son idam kararlarını tel’in eden bir söyleşi gerçekleştirildi.
18-05-2015

İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı-İLKAV’ın organizesiyle Radyo Denge’de, Osman YILDIZ’ın yönettiği “Gündem Özel” programında Kalem-Der Başkanı Ahmed KALKAN ve İLKAV’dan Emrullah AYAN, Mısır’daki son idam kararlarının konu edildiği bir söyleşi gerçekleştirdiler.
Programa canlı telefon bağlantısıyla katılan İLKAV Başkanı Mehmet PAMAK ve Genç Birikim Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Ali KAÇAR da Mısır’daki darbe ve başta devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ile Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi olmak üzere yüzlerce İhvan-ı Müslimin mensubuna verilen idam cezalarına yönelik değerlendirmelerde bulundular.
Radyo Denge’de yayınlanan programın sesli bant kaydı aşağıda ilginize sunulmuştur.
Doğru anlaşılan dinin Kurban'ı da doğru anlaşılır
Bayramımız mübarek olsun
BÂTILIN BİTMEYEN KONSİLLERİ
MEALLER, DİYANET VE ÇÖZÜM
PKK Meselesi Tamam, Darısı Kürt Meselesine
‘Makul olmak’ kazandırır
Elias Rodriguez: Bizler -bunun olmasına izin verenler- Filistinlilerin affını asla hak etmeyeceğiz
Akp Sürecine Mâide Sûresi 105. Ayetten Bakmak
Makaleler
Hava Durumu