
Bin 84 çocuk namaz için buluştu
28 Anaokulu tarafından organize edilen çocuklar için namaz şenliği organizasyonunda 1084 çocuk Ataşehir Mimar Sinan Camiindeki etkinliklere katıldı.
30-04-2015

Üsküdar Mutlu Şirinler anaokulu öncülüğünde biraraya gelen 28 anaokulu kreş ve anaokullarında eğitim gören 1084 çocuk, "Benim namazım" etkinliği kapsamında, Ataşehir Mimar Sinan Camisi'ndeki etkinliklere katıldı.
-
kemal songür 05-05-2015 06:35
''Bir konuda sn. Songür'le aynı düşüneceğim aklıma gelmezdi.'' şeklindeki cümleniz beni (güya)tanıdığınızı ve zımnen hiçbir konuda benzer düşünmediğinizi ve de 'istihza'ile BİR KONUDA aynı düşündüğünüzü lutfederek sevindiğinizi dile getirmektedir. Bu tür yaklaşımlarla hiçbir yere varılmaz diye düşünmekteyim. selam ile..
-
ali derda 04-05-2015 08:22
İslam da "radikal Müslüman" diye bir tabir yoktur. Çünkü; Allah isim olarak "MÜSLÜMAN" ismi koymuştur. Ve ben bununla GURUR duyurum. İkincisi, benim bu konuda ki düşüncem yeni bir şey değil. Kendimi bildim bileli her yerde ve her türde insanların inançlarını ve düşüncelerini açık ve özgürce yaşamaları taraftarı oldum. Sizin bu konudaki olumlu gelişmeyi 'Allah'ın yardımından bilmeli' düşüncenize sevinmiş olmamı kursağımda bıraktınız. Kaldı ki bu sevincimi sizin adınıza yaşamıştım. Üçüncüsü sn Songur, farklı düşünme, farklı yaklaşma ve de bunu dillendirme gibi bir niyetim asla olmadı olamazda. Ben inancımı tekkelerden, zaviyelerden alim!lerden... yada tağutlardan beslenerek kazanmadım ki, her gün farklı bir düşünce ve yaklaşımın içerisinde olayım. Allah'a şükürler olsun ki dün nasıl Müslümansam bu günde öyleyim ve inşaallah yarınlar da öyle olacağım. Hidayeti hak edenlere duacı olmaya da devam ediyorum. Selamlar.
-
kemal songür 02-05-2015 09:34
Sn Derda! Yorumu iyi okuyun, belki o bir konu da yoktur, boşuna hüsnüzan beslemeyin. Bugünün ''radikal'' müslümanı farklı düşünmeye ve farklı yaklaşmaya ve de bunu aceleyle dillendirmeye ne kadar da çok meraklıdır.
-
ali derda 02-05-2015 07:26
Bir konuda sn. Songür'le aynı düşüneceğim aklıma gelmezdi. Buna sevindim.
-
kemal songür 01-05-2015 13:10
Bu görüntüler sadece Uğur Dündar'ı üzmemektedir. ''Mazoşist'' ruh halini taşıyan kimi komplocuları da üzmektedir. Mesela; ahalinin yararına olan okullardaki başörtüsü serbestliği sistemin işine yarayacak korkusuyla ah-vah çekenler vardır ve dahası yasağı 'adeta' olumlayan ve de ancak despotizmle müslümanların dik durabileceği savını dillendiren vardır. Müslümanlar her olumlu gelişmeyi Allah'ın yardımından bilmeli ve kazanımlarının şükrünü Allah'a yapmalıdır.
-
Yahya Uslu 01-05-2015 06:06
Maaşşallah, miniklere Uğur Dündar görmesin kahrından geberir...
Doğru anlaşılan dinin Kurban'ı da doğru anlaşılır
Bayramımız mübarek olsun
BÂTILIN BİTMEYEN KONSİLLERİ
MEALLER, DİYANET VE ÇÖZÜM
PKK Meselesi Tamam, Darısı Kürt Meselesine
‘Makul olmak’ kazandırır
Elias Rodriguez: Bizler -bunun olmasına izin verenler- Filistinlilerin affını asla hak etmeyeceğiz
Akp Sürecine Mâide Sûresi 105. Ayetten Bakmak
Makaleler
Hava Durumu