"Tevhidi Bilinçlenmenin Önemi" konferansı gerçekleştirildi

Ensar Kardeşlik Platformu'nca düzenlenen "Tevhidi Bilinçlenmenin Önemi" konulu konferansta, yaşadığımız coğrafyada tevhidi bilincin ulaştığı aşama ve toplumun bilinçlendirilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu.

25-11-2008


Ensar Kardeşlik Platformu'nca düzenlenen "Tevhidi Bilinçlenmenin Önemi" konulu konferansta önemli mesajlar verildi.

Fatih'te bulunan Renk Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen konferansın konuşmacıları Ahmed Kalkan, Ramzan Kayan ve Hamza Er, yaşadığımız coğrafyada tevhidi bilincin ulaştığı aşamaya değinip toplumun bilinçlendirilmesi için yapılması gerekenleri dile getirdiler. 

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Ahmed Kalkan "Toplumun Tevhidi Bilince Ulaşmasının Zorunluluğu" başlıklı bir tebliğ sunarken, ardından kürsüye çıkan Hamza Er "Tevhidin Eğemenliği Sürecinde Takip Edilecek Yöntem" başlıklı tebliğiyle ve son olarak Ramazan Kayan da "Tevhidi Bilinçlenmenin Karşısında Olanlar ve Cihad Bilinci" başlıklı tebliğiyle dinleyicileri aydınlattı. 

Misafir olarak katılan yazar Ferit Aydın'ın da bir selamlama konuşması yaptığı programda şiir yorumcusu Seyfullah Kartal "Vera" isimli şiirini seslendirdi. Yaklaşık 4 saat süren program sinevizyon gösterileri ve Abdulkadir Bal yönetimindeki ezgi grubunun seslendirdiği ezgilerle sona erdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği pogram yapılan dualarla son buldu.

(İslam ve Hayat / İslami Yöneliş)

Etiketler : #Tevhidi   #Bilinçlenmenin   #Önemi   #konferansı   #gerçekleştirildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN